Finanšu Horo***ps nedēļai no 12. – 18. decembrim

 

010christmasshopping

 

AUNS

Šajā nedēļā Jūs sagaida pamatīgi izdevumi, tāpēc, lai nepaliktu ar tukšu maku, sastādiet plānu un sadaliet tēriņus tā, lai beigās Jums nebūtu jāiekuļas parādos.

 

VĒRSIS

Jūsu finanšu stāvoklis šajā nedēļā var būt diezgan nestabils. Viss būs atkarīgs no Jūsu darbībām darbavietā. Izrādiet iniciatīvu un nebaidieties uzņemties sarežģītus uzdevumus. Tieši tas Jūs aizvedīs līdz uzvarai, kā rezultātā tiks palielināti arī ienākumi. Ja Jūs paliksiet maliņā, visnotaļ drīz no Jūsu pakalpojumiem var atteikties pavisam.

 

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jūs atstāsiet lielisku iespaidu ne tikai uz savu darba devēju, bet arī uz klientiem. Veiksme būs ar Jums, tāpēc nepalaidiet garām izdevību parādīt savu profesionālismu. Iespējams, ka Jums uzticētie uzdevumi iesākumā var šķist visnotaļ nenozīmīgi, taču tieši tie Jums var nodrošināt panākumus karjerā.

 

VĒZIS

Jums, lai sasniegtu vēlamo, līdz pat piektdienas vakaram būs smagi jāstrādā, bet atcerieties to, ka domas materializējas – lai veiksme vienmēr būtu Jūsu pusē, domājiet pozitīvas domas!

 

LAUVA

Jūsu domas šajā nedēļā būs aizņemtas tikai un vienīgi ar darba jautājumiem. Ja Jums ir ieplānots kāds svarīgs darījums vai pārrunas ar potenciālajiem klientiem, tad Jums būs nepieciešams likt lietā visus savus spēkus, lai iznāktu no šīs situācijas kā uzvarētāji.

 

JAUNAVA

Zvaigznes paredz, ka šī nedēļa Jums būs kā sava veida sagatavošanās kādām būtiskām nākotnes pārmaiņām, tāpēc nav vērts sūdzēties par dzīvi un apskaust tos, kuriem notikumi viņu dzīvēs attīstās ar skaņas ātrumu. Šobrīd Jums ir ļoti rūpīgi jāsagatavojas izšķirošajam solim, bet tas prasīs laiku un koncentrēšanos.

 

SVARI

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka nesteidzināt notikumus un nepārsteigties ar secinājumu izdarīšanu. Pirms pieņemt gala lēmumu, kārtīgi apdomājieties un izsveriet visus “par” un “pret”. Šajā nedēļā pilnīgi noteikti nav pieļaujama spontāna rīcība, jo tādā veidā Jūs riskējat pieļaut kaudzi ar kļūdām, kuras līdz pat gada beigām var nākties labot, tāpēc pārliecinieties, lai Jūsu lēmumi šajā nedēļā būtu konsekventi un apzināti.

 

Lasi vēl: Decembra mēneša Horo***ps – uzzini savas veiksmīgās dienas!

SKORPIONS

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka aktivizēt visus savus spēkus un sākt strauji attīstīties. Nav svarīgi, kāds ir Jūsu darbs, jo Jūsu mērķtiecība un neatlaidība palīdzēs sasniegt vēlamo. Tāpat šī nedēļa ir ļoti piemērota tam, lai ar priekšniecību apspriestu savu turpmāko karjeras izaugsmi un algas pieaugumu.

 

STRĒLNIEKS

Jūsu emocionalitāte šajā nedēļā var kļūt Jums ne tikai par palīgu, bet arī nopietni kaitēt. Ir ļoti svarīgi atrast zelta vidusceļu un izrādīt savas jūtas tur, kur tas ir nepieciešams. Ja Jūs nespēsiet savaldīt savas emocijas, riskēsiet nokļūt ļoti neērtā situācijā, sabojājot savu reputāciju.

 

MEŽĀZIS

Zvaigznes Jūs šajā nedēļā brīdina par jauna perioda iestāšanos Jūsu dzīvē. Ja Jūs līdz šim nekādi nespējāt tikt skaidrībā ar savām prioritātēm un nezinājāt, kur virzīt savu enerģiju, šī nedēļa būs izšķirošā. Atslābinieties un vērojiet visu notiekošo no malas, tad arī jaunas iespējas un vajadzīgie cilvēki paši ienāks Jūsu dzīvē.

 

ŪDENSVĪRS

Jums šis ir labākais laiks, lai ķertos pie vēl nepabeigtajiem darbiem. Visu, kas ir iekrājies, būs ļoti viegli atrisināt tieši šīs nedēļas laikā. Pats galvenais – pareizi saplānot savu laiku un neslinkot. Atstājiet šajā gadā visu veco un nākamo sāciet kā no baltas lapas. Esiet uzmanīgi publiskās vietās, jo šajā nedēļā pastāv liela iespējamība nokļūt Krā***ku rokās.

 

ZIVIS

Šis periods ir ļoti labi piemērots aktīvai rīcībai. Ja esat sapņojuši sevi parādīt no tās labākās puses, tad Jūsu laiks ir pienācis. Pierādiet savai priekšniecībai un kolēģiem, ka esat pelnījuši daudz vairāk. Esiet pārliecināti par saviem spēkiem un neatlaidīgi dodieties pretī savam mērķiem!

Leave a Comment