Finanšu horoskops nedēļai no 19. – 25. decembrim

5-ways-to-make-extra-cash-for-christmas

Svētku nedēļa ir klāt, kas nozīmē arī to, ka ir pēdējais laiks arī dāvanu iegādei, turklāt pamazām jāsāk iegādāties lietas svētku galdam! Tātad tēriņi noteikti būs, un mums būtu lietderīgi uzzināt, ko šajā nedēļā finanšu jomā mums ieplānojušas zvaigznes!

Šis viennozīmīgi ir laiks, kad ar finansēm ir jābūt īpaši uzmanīgiem, lai beigu beigās nepaliktu tukšā, tāpēc mēs Jums piedāvājam iepazīties ar šīs nedēļas finanšu horoskopu!

Lasi vēl: Sieviešu horoskops nedēļai 19. – 25. decembrim

Tas Jums ne tikai pastāstīs to, kāda Jums šī nedēļa izvērtīsies finanšu jomā, bet arī dos kādu vērtīgu padomu par to, kad tad īsti ir labākais laiks tērēt un kad vajadzētu būt īpaši piesardzīgiem naudas lietās.

 

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, ko Tev zvaigznes šajā nedēļā ieplānojušas finanšu jomā 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un satiec savu veiksmi: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Horoskopi paliek horoskopi, bet man te ir kas pavisam reāls. Īstenībā, es pats esmu pārsteigts par rezultātu. Gaidīju, ka būs, pat biju parliecināts. Bet – ka tik daudz – tas gan brīnums.
    Kā nopelnīt 800 € vienā dienā? Izrādās baigi vienkārši. Vakar uzgāju vienu adresi, saucās “JackpotsStrategy” https://goo.gl/3OxSEu un viņa principā piedāvā uzģenerēt loterijas skaitļus, balstoties uz dažādiem algoritmiem. Prikola pēc izdomāju, ka nav ko zaudēt, jo loterijas biļete maksāja ap 10-20 € (šobrīd tur ir pieejams kupons ar 50% atlaidi) un tā nav baigā nauda. Šorīt skatos, ka dažas no nopirktajām biļetēm ir izrādījušās veiksmīgas (uzminēti 60-70% skaitļu) un laimēti apaļi 800 €. Neslikti priekš ieguldītiem 10-20 €, ne? 🙂

Leave a Comment