Finanšu horoskops nedēļai no 19. – 25. decembrim

 

5-ways-to-make-extra-cash-for-christmas

 

AUNS

Auniem šī nedēļa atnesīs ļoti daudz nelielu tēriņu, kas gala rezultātā sastādīs diezgan pamatīgu summu. Pacentieties piefiksēt to, kur un cik Jūs tērējat, jo tas Jums palīdzēs saprast,, vai Jūs pieturaties pie sava budžeta plāna. Dāvinot dāvanas, ņemiet vērā savu finansiālo situāciju un pilnīgi noteikti neaizņemieties naudu.

 

VĒRSIS

Vērši šajā nedēļā tiks nostādīti grūtas izvēles priekšā – atļauties palutināt sev tuvos un mīļos cilvēkus vai arī atlikt naudu kaut kādām pēkšņām problēmām darbā. Pacentieties atrast “zelta vidusceļu” un nodrošinātu savu tuvāko nākotni ar tādu summu, ka Jums liek justies droši un komfortabli. Atcerieties, ka, pirmkārt, Jūsu finansiālie panākumi ir atkarīgi no Jūsu cītības darbā.

 

DVĪŅI

Dvīņi šajā nedēļā būs tik ļoti aizrāvušies ar dāvanu izvēli, ka var aizmirst par saviem prioritārajiem izdevumiem. Zvaigznes Jums iesaka par tiem neaizmirst, tāpēc vispirms noteikti pārliecinieties, ka Jums vecajā gadā nepaliks nekādi parādi, bet pēc tam ļoti akurāti sadaliet savas finanses dāvanu iegādei saviem tuvajiem un mīļajiem cilvēkiem.

 

VĒZIS

Vēžiem šajā nedēļā ir lieliskas iespējas piepelnīties, turklāt tas neprasīs likt lietā lielas pūles, tāpēc neslinkojiet un noteikti neatsakiet, ja Jums tiek piedāvāts kāds darbiņš, jo Jaunā gada sākumā Jums pilnīgi noteikti var nepietikt atliktās finanses, tāpēc papildus nauda būs tieši laikā.

 

LAUVA

Pirmssvētku satraukums Lauvas šajā nedēļā gandrīz nemaz neietekmēs, jo Jūsu domas un laiks būs aizņemts ar šī gada pēdējo iespēju nokārtot savas problēmas darbā un nodrošināt sev mierīgu atpūtu brīvdienās. Atjaunojiet savus spēkus un nenolaidiet rokas – pēc kāda laika Jūsu pūles tiks pienācīgi novērtētas.

 

JAUNAVA

Jaunavām šī nedēļa finanšu jomā solās būt visnotaļ veiksmīga – Jums izdosies tikt vaļā no parādiem, tikt galā ar darbiem un bez steigas izvēlēties dāvanas saviem tuviniekiem. Pārdzīvojumi par naudas trūkumu Jums, visticamāk, nebūs jāpiedzīvo, jo Jūs ļoti gudri sadalīsiet savas finanses, kā rezultātā nepārtērēsiet savus līdzekļus.

 

Lasi vēl: Lielais finanšu horoskops decembrim – nekrītiet galējībās!

 

SVARI

Svariem vajadzētu būt piesardzīgākiem ar savām vēlmēm. Dzīšanās pēc panākumiem finanšu jomā un smagais darbs var nelabvēlīgi ietekmēt Jūsu veselību, un ģimenes atpūtas vietā Jūs riskējat pavadīt brīvdienas cīņā ar saaukstēšanos, tāpēc pacentieties veltīt pietiekami daudz laika atpūtai un miegam.

 

SKORPIONS

Skorpioniem šajā nedēļā, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli, ir vērts atbrīvoties no visiem parādiem un izpildīt dotos solījumus. Jūsu naudas kanāla enerģētika tiks atjaunota, un Jaunajā 2017. gadā Jūs gaidīs straujš ienākumu kāpums, tāpēc lieciet lietā visas pūles, lai atrisinātu savu finanšu situāciju vēl šajā gadā.

 

STRĒLNIEKS

Impulsīvajiem Strēlniekiem zvaigznes šajā nedēļā iesaka sevi turēt pa gabalu no neapdomīgiem tēriņiem. Atcerieties to, ka diez vai Jums tik ātri sanāks atgūt iztērētos līdzekļus, un tad Jūs noteikti nožēlosiet savus spontānos pirkumus. Parunājiet ar saviem tuvākajiem par savām finansēm – iespējams, ka kāds no viņiem var Jums dot kādu vērtīgu padomu, kā gudri tikt galā ar šo situāciju, un paglābs Jūs no parādiem.

 

MEŽĀZIS

Izlēmīgajiem un praktiskajiem Mežāžiem šajā nedēļā var nedaudz mainīties viņu mēra izjūta, kā rezultātā viņus gaida diezgan lieli pirkumi un pamatīgi tēriņi, taču Jums nevajadzētu uztraukties un nožēlot par to, ka tik daudz esat iztērējuši, jo gala rezultātā tas nāks par labu gan Jums, gan Jums tuvajiem cilvēkiem. Nedēļas beigās visu apkopojiet un sastādiet plānu nākotnei – tas palīdzēs pielāgot Jūsu izdevumus un ietaupīt.

 

ŪDENSVĪRS

Vieglprātīgajiem Ūdensvīriem šajā nedēļā vajadzētu uzmanīties no Krā***kiem un cilvēkiem, kas grib ieekonomēt uz citu rēķina. Nedēļas sākumā nosakiet, kas Jums vēl ir jānopērk, sadalot savas finanses tā, lai nedēļas beigās nepaliktu bez naudas. Pieturieties pie sava plāna, tad arī nedēļas nogalē redzēsiet, ka pēc visiem pirkumiem Jums vēl ir atlikusi arī kāda rezervīte.

 

ZIVIS

Zivīm aizejošais gads var dot kādu negaidītu dāvanu – piemēram, Jums var paveikties kādā loterijā, tomēr zvaigznes iesaka nepadoties azartam un apstāties, ja veiksme Jums neuzsmaida jau no pirmās reizes. Tā Jūs ietaupīsiet savus līdzekļus un neiekļūsiet sarežģītā situācijā, Jaunā gada sākumā paliekot bez naudas.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un satiec savu veiksmi: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Horoskopi paliek horoskopi, bet man te ir kas pavisam reāls. Īstenībā, es pats esmu pārsteigts par rezultātu. Gaidīju, ka būs, pat biju parliecināts. Bet – ka tik daudz – tas gan brīnums.
    Kā nopelnīt 800 € vienā dienā? Izrādās baigi vienkārši. Vakar uzgāju vienu adresi, saucās “JackpotsStrategy” https://goo.gl/3OxSEu un viņa principā piedāvā uzģenerēt loterijas skaitļus, balstoties uz dažādiem algoritmiem. Prikola pēc izdomāju, ka nav ko zaudēt, jo loterijas biļete maksāja ap 10-20 € (šobrīd tur ir pieejams kupons ar 50% atlaidi) un tā nav baigā nauda. Šorīt skatos, ka dažas no nopirktajām biļetēm ir izrādījušās veiksmīgas (uzminēti 60-70% skaitļu) un laimēti apaļi 800 €. Neslikti priekš ieguldītiem 10-20 €, ne? 🙂

Leave a Comment