Finanšu horoskops nedēļai no 31. oktobra – 6. novembrim

800x400-untitled-11

AUNS

Jums šajā nedēļā, visticamāk, uzsmaidīs veiksme šajā jomā, taču, lai to nepalaistu garām, Jums ir jābūt ļoti piesardzīgiem, jo riski un avantūras visu var padarīt tikai sliktāku. Svarīgos jautājumos nepievērsiet uzmanību apkārtējo viedokļiem, jo pretējā gadījumā tas var radīt diezgan daudz problēmu.

VĒRSIS

Vēršiem panākumus finanšu sfērā nedēļas sākumā atnesīs pareizie tuvinieku padomi, bet tuvāk nedēļas nogalei labāk būtu vadīties tikai pēc savām zināšanām un sajūtām. Mēģiniet izvairīties no problēmām mājās un darbā, jo slikts garastāvoklis un nervu pārslodze var negatīvi atsaukties uz panākumiem finanšu sektorā.

DVĪŅI

Lai sajustu uzvaras garšu, Jums, iespējams, vispār nebūs jāliek lietā nekādas pūles. Zvaigznes saka, ka Dvīņiem novembra sākums būs ļoti spēcīgs tieši enerģētiskajā plānā, tāpēc no Jums būs nepieciešama tikai un vienīgi uzmanība, jo veiksmi tomēr būs jāprot saskatīt.

VĒZIS

Zvaigznes Jums iesaka nedaudz nogaidīt, kamēr veiksme pie Jums atnāks pati. Šajā nedēļā noteikti nav vērts vicināt rokas veltīgi, tāpēc pacentieties izdarīt tā, lai katra Jūsu darbība kaut ko nozīmētu un būtu konkrēta mērķa vadīta.

LAUVA

Lauvām šajā nedēļā var palīdzēt galvenais dzīves likums – jebkura doma materializējas, un šis fakts pilnīgi noteikti ir jāizmanto savā labā. Viss negatīvais veiksmi tikai atgrūdīs no Jums, taču tas gan nenozīmē to, ka Jums šajā nedēļā vajadzētu staigāt ar “uzspiestu” smaidu un jebkuras problēmas uztvert ar prieku – esiet reālisti ar nelielu optimisma devu.

JAUNAVA

Jums veiksmi nauda lietās var dāvāt iedvesma un labs garastāvoklis. Mazas uzvaras mīlestībā, piemēra, var kļūt par iemeslu veiksmei karjerā un arī finanšu jomā. Viss būs savstarpēji savienots, un no Jums būs vien nepieciešama vēlme darboties.

 

Lasi vēl: Karmiskā nauda un horoskops. Kā nodrošināt labklājību katrai zodiaka zīmei?

 

SVARI

Jums izredzes uz panākumiem finanšu jomā palielinās jaunas aizraušanās, kas var būt arī labs atspēriena punkts nākotnei. Kā apgalvo eksperti, tikai vispatīkamākās nodarbes un hobiji ir spējīgi arī dot pienācīgus ienākumus. Šī nedēļa pilnīgi noteikti palīdzēs Jums beidzot pievērsties tam, kas Jums patīk, vai, ja vēl esat sevis meklējumos, atrast to “īsto” lietu, kas Jūs aizrauj.

SKORPIONS

Skorpioniem sakoncentrēties un uzsākt kustību pareizajā virzienā palīdzēs vienatne – jo mazāk Jūs risināsiet savus finanšu jautājumus un citas problēmas kopā ar citiem cilvēkiem, jo lielākas izredzes uz panākumiem nākotnē. Vienatne Jums palīdzēs arī ļoti saprātīgi un pareizi izvērtēt savas pagātnes kļūdas un veikt pašanalīzi.

STRĒLNIEKS

Līdz 3. novembrim Jūs varat plānot nākotnes finanšu lietas, bet pēc šī datuma vajadzētu sākt rīkoties. Aktīva rīcība finanšu sektora kaujas laukā var Jums dāvāt veiksmi un jaunus sakarus, kas, protams, būs visnotaļ vērtīgi. Arī apstākļu maiņa šajā nedēļā varētu būt diezgan lietderīga, tāpēc, ja Jums ir iespēja doties komandējumā, noteikti neatsakieties!

MEŽĀZIS

Jums veiksi finanšu jomā atnesīs efektīva lietu plānošana. Katru šīs nedēļas dienu mēģiniet sadalīt tādos kā posmos. Īpaši tas attiecas tieši uz otrdienu (1. novembri) un piektdienu (4. novembri), jo šīs abas dienas Jums var būt diezgan sarežģītas.

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā veiksmi naudas lietās atnesīs izlēmība. Ja Jūs nolemsiet doties iepirkties, tad nekādā gadījumā netērējiet vairāk, kā vajadzētu. Taupīgums novembra sākumā noteikti būs tieši tas, kas Jums vajadzīgs, lai arī no kuras puses Jūs uz to skatītos, jo tas gan palīdzēs Jums ietaupīt finanses, gan arī izvairīties no emocionāla rakstura problēmām.

ZIVIS

Zivīm zvaigznes šajā nedēļā iesaka neļaut sev plūst pa straumi, jo tā Jūs varat palaist garām savu laimi. Jūsu finansiālā veiksme var slēpties kaut kādos sīkumos. Zvaigznes pacentīsies Jums dot ceļu, pa kuru Jums vajadzētu iet, taču bez Jūsu pašu palīdzības tas varētu būt diezgan grūti – ieslēdziet iztēli, lai idejas pašas nāktu pie Jums!

Leave a Comment