Kā apturēt galvassāpes: Šo 4 produktu trūkums organismā provocē spēcīgas sāpes galvā

galvas-sapju-migrenu-rasanas-iemesli Kā apturēt galvassāpes

Lūk kā apturēt galvassāpes – galu galā galvas sāpēs ir vēstneši neskaitāmām saslimšanām.

Galvas sāpēm ir arī daudz un dažādi veidi, bet viens no visnepatīkamākajiem un neciešamākajiem ir migrēna. Šis vārds un šīs sāpes pazīst gandrīz katrs 6tais planētas iedzīvotājs. Migrēnas sāpes parasti ir lokālas un visbiežāk sāp viena no smadzeņu puslodēm. Visbiežāk migrēna tiek novērota emocionāliem cilvēkiem ar palielinātu stresu, līdz ar to arī ar noslieci uz depresiju.

Izlasi arī: 5 brīdinoši signāli- par ko liecina sāpes dažādās galvas daļās

Galvas sāpju iemesli un kā apturēt galvassāpes

Daudzām sievietēm galvas sāpes var būt iedzimtības problēma, tāpat arī nepareizs dzīves veids vai nosliece uz psihoemocionalitāti. Liela nozīme ir arī vecumam – pretēji daudzām citām slimībām, kuras ar gadiem kļūst arvien spēcīgākas, ar migrēnu ir savādāk – tā spēcīgāk izpaužas gados jauniem cilvēkiem (jau sākot no pusaudžu vecuma), bet ar gadiem sāk zust, līdz pat tam, ka pazūd vispār.

Migrēnas lēkmju gadījumā, ārkārtīgi liela nozīme ir pareizam uzturam. Ir pierādīts, ka atsevišķu elementu iztrūkums organismā var provocēt spēcīgas galvas sāpes, līdz pat 4 reizēm biežāk nekā novērots vidēji. Ir noteiktas 4 grupas vielu, kuru iztrūkums veicina migrēnas rašanos.

Šķirsti tālāk, lai uzzinātu, kuru vielu trūkums veicina migrēnu rašanos:

COMMENTS

Leave a Comment