Ģeniāli, kā puisītis atbildēja sievietei, kura pārmeta bērna zīdīšanu publiskā vietā

feeding

Kāda māte saviļņojusi interneta pasauli. Tas viss noticis tādēļ, ka viņa ar krūti baroja savu mazo bērnu. Jaunā māmiņa atradās iepirkšanās centrā ar savu 5 gadus veco dēlu un 4 nedēļas veco meitu.

Kamēr 5 gadus vecais dēls ēda vistu, māte piesedzās un vēlējās pabarot mazuli. Viņa Facebook kontā par tālāk notikušo uzrakstījusi, kā un kāpēc viss notika. 

Lai uzzinātu, kāda bija situācija, šķir nākamo lapu!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Reinis Brūvelis</cite>

    Oriģinālvalodā nav pieticīgais, padomiskais izteikums “tādi nu tie piecgadnieki ir” bet gan – viņš ir labi izglītots priekš piecgadnieka.
    Lūgums izlabot!

    • <cite class="fn">Aleksandra</cite>

      Nu pati angļu valodā izlasīju,bet nav nekas baigi atšķirīgs.

      • <cite class="fn">Inguss Brūders</cite>

        vispār jau ir gan

      • <cite class="fn">Reinis Brūvelis</cite>

        Atšķirība ir liela, jo tas kā mēs runājam pasaka, kas mēs esam. Runāsim pietiecīgi -tādi arī paliksim. Tas nekādā veidā nav pieļaujams cilvēkiem, kas dzīvo mūsu valstī.

  • <cite class="fn">Edīte</cite>

    Ļoooti neprecīzs tulkojums.

  • <cite class="fn">Madara Meņģe</cite>

    Nesaprotu tos idiotiskos cilvēkus kam ir pretenzijas pret barošanu ar krūti sabiedriskās vietās. Mammas taču vienmēr piesedzas. Ja mazulis jābaro tualetē tad varbūt pašiem tiešām vajadzētu aiziet uz tualeti paēst. Piecgadniekam taisnība un gudrāks par to pamuļķo bābu no raksta. Esmu mamma diviem bērniem un esmu par barošanu ar krūti sabiedriskā vietā.

  • <cite class="fn">Inguss Brūders</cite>

    Briesmīgākais tulkojums līdz šim, ko esmu redzējis!

    Un pareiza attieksme puikam! Par mammu un māsu jāpastāv!

  • <cite class="fn">Santa</cite>

    tiem, kas nelasa angliski – mans ātrais un burtiskais tulkojums

    Šodien Tirdzniecības centrā ar abiem maniem bērniem. Gandrīz 6 gadus veco Airianu un gandrīz mēnesi veco Adasinu. Mēs pastaigājāmies un Adija jau bija izsalkusi. Es pajautāju Airinam, vai viņš ir ar mieru un mēs devāmies uz ēstuvi un pasūtījām viņa mīļāko sezama cāli. Mēs apsēdāmies paēst un pasūtījām Adijas mīļāko “bobbie” kārumu. Es aizsedzos un turpināju piepildīt viņas punci. Airians ēda savu cāli, blakus gāja Dāma ar savu ēdienu un bērns skatījās uz mani un bozās un izbolīja savas acis. Tad viņa aizgāja un apsēdās, es redzēju viņas skatienu uz sevi vēlreiz un viņa nāca pie manis un teica, tik ļoti rupji, “vai tu zini,
    šeit ir krēsls tualetē, lai darītu to, manam bērnam nav vajadzības skatīties uz tavu barošanu, kamēr viņa ēd” es iesāku runāt, kad mans dēls pārtrauca un teica “vai man nav jāredz kā tavs bērns ēd kamēr ēdu es?” Viņa atbildēja, “Viņa ēd ēdienu nekādas ķermeņa daļas nerādot”.
    Viņš paskatījās vēlreiz uz meiteni un teica, “Es varu redzēt viņas kājas, bet tu nevari redzēt nevienu daļu no manas māsas” viņa jautāja man vai es ļauju viņam runāt ar katru tā.
    Es teicu “Cik patiesi?” Viņa man vēlreiz teica, ka man ir jāiet uz tualeti. Arians piecēlās un aizgāja pie viņas galdiņa, viņa jautāja, ko viņš dara un viņš atbildēja, (tas mani darīja lepnu) “es gatavojos jums palīdzēt ar jūsu ēdienu, lai to arī nogādātu tualetē. Ja jūs domājat, ka manai māsai ēst tur ir okei, tad arī priekš jums ēst tur ir okei.” Viņa teica, ka mans Zēns ir nerespektējošs, es teicu, “mans zēns ir tikai labi izglītots priekš 5 gadu vecuma”.

  • <cite class="fn">Laumix Dizelis</cite>

    Lai nu kā, bet neatbalstu bērna barošanu publiskā vietā. Ejot ārā ar mēnesi vecu bērniņu ir jāparēķina lai laikus atgrieztos mājās, bet starplaikā var iedot bērnam padzerties tēju vai ūdeni no pudelītes.
    Par to 5gadnieku gan izklausās tā par daudz pārspīlēti, ir jau viņi prātvēderi, bet ne tik ļoti.

    • <cite class="fn">Guna Vīksne</cite>

      Es tev piekrītu. Es to arī neatbalstu. Pati baroju bērnu ar krūti. Man personīgi nav ērti un komfortabli barot bērnu kur staigā citi cilvēki un blenž. Nedod Dievs vēl kāds perverss tips ietu garām. Pēc manām domām tā ir intīma lieta, kas saista tikai māti un mazuli. Tā nav tikai barošana, lai būtu paēdis. Nu bet kādi kurai ir tie uzskati. Es tikai izsaku savu viedokli.

  • <cite class="fn">Sintija</cite>

    Galīgi nepiekrītu tam, ka bērnu nevar publiskā vietā barot..
    Cik man zināms tāda likuma nav, kas to aizliedz darīt. Ja nepatīk, tad neskaties un viss..
    Man jau būtu pilnīgi vienalga, ko kāds domā vai kādam tas nepatīk.. 🙂

  • <cite class="fn">Anete</cite>

    Ļoti slikti iztulkots un nelilnīgi. Knapi varēja saprast jēgu, bet labi, ka bija bilde, kur izlasot varēja visu saprast.

Leave a Comment