Gredzenu maģija – kā mūs ietekmē tas, uz kura pirksta gredzenu nēsājam

magic_1

Jūs noteikti nemaz nezinājāt, cik nozīmīgu vietu patiesībā ieņem mūsu roku un kāju pirksti, jo tie spēj izstarot ļoti lielu enerģiju. Mēs nēsājam gredzenus, pat neaizdomājoties par to, ka nēsāt rotaslietas tomēr arī vajag pareizi. 

Galvenais, ko vajadzētu atcerēties pie gredzenu nēsāšanas ir tas, ka visiem mūsu roku pirkstiem piemīt sava enerģijas slodze. Eventuāli, visu mūsu ķermeni caurstrāvo meridiānas, bet enerģijas, kas tajās cirkulē, izpaužas tieši caur ekstremitātēm, it īpaši rokām.

Kreisā roka ir tā, kas ņem enerģiju no apkārtējās vides, bet labā roka šo pašu enerģiju, bet jau pārstrādātā veidā, dod atpakaļ videi, tā kā, uzvelkot pirkstā gredzenu, Jūs riskējat kaut kādas enerģijas pārklāt, bet kādas citas pastiprināt, tāpēc vienmēr vajag atcerēties to, ka gredzens – tas nav tikai statuss, mode vai skaistums, bet arī talismans, jo, ja tas arī ir visparastākais riņķītis, tas var Jums dzīvē būtiski palīdzēt. Jau izsenis ir zināms, ka gredzens aizsargā no svešām enerģijām, tādā veidā palīdzot Jums saglabāt savu veselību.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kā mūs ietekmē tas, uz kuras rokas pirksta gredzens tiek nēsāts

Leave a Comment