Ideāls paņēmiens matiņu ataugšanas novēršanai!

lumea_n1

Saudzīga, ilgstoša matiņu ataugšanas aizkavēšana. Šīs ierīces maigie gaismas impulsi, tos regulāri pielietojot, saglabā ādu zīdaini gludu katru dienu.

Philips Lumea ir visefektīvākais bezvada IPL risinājums, kas darbojas apbrīnojami efektīvi, lai novērstu matiņu ataugšanu uz sejas un ķermeņa. Maigi gaismas impulsi, tos regulāri pielietojot, saglabā ādu zīdaini gludu katru dienu.

Izmanto Euronics īpašo mēneša piedāvājumu un iegādājies fotoepilatoru Philips Lumea bezprocentu līzingā uz 12 mēnešiem sākot no 21 EUR/mēnesī.

lumea_n2

IPL darbības principi

Intensīvās gaismas impulsu (IPL) procedūras laikā uz matiņu tiek raidīti saudzīgi gaismas impulsi. Gaismu absorbē matiņā esošais pigments melanīns un pārvērs to gaismas enerģijā. Šī gaismas enerģija pēc tam pāriet lejup uz matiņa sakni, ierosinot matiņa folikula pāreju miera fāzē. 

Tādējādi matiņš izkrīt pats, turklāt tiek kavēta matiņa atkārtota ataugšana, padarot ādu zīdainu gludu.

Klīniskie pētījumi liecina, ka, izmantojot Lumea reizi divās nedēļās, matiņu daudzums būtiski (par vairāk nekā 80%) samazinās jau pēc četrām ik pēc 2 nedēļām veiktajām procedūrām. Lai iegūtu optimālus rezultātus, vienkārši atkārtojiet procedūru, kad nepieciešams, atkarībā no matiņu ataugšanas ātruma.

lumea_n3

Piemērota dažādiem matiņu un ādas tipiem

Philips Lumea ir efektīvs, lai atbrīvotos no (dab.) tumši blondiem, brūniem un melniem matiņiem. Philips Lumea sistēma, tāpat kā citas gaismas procedūras, NAV efektīva sarkaniem, gaiši blondiem vai baltiem/sirmiem matiem.

Philips Lumea arī NAV piemērota ļoti tumšai ādai. lumea_n4

Droša un efektīva lietošana pat jutīgās zonās

Philips Lumea ir pieci pielāgojami gaismas enerģijas iestatījumi, kas nodrošina saudzīgu, bet efektīvu procedūru. Izmantojot pareizi, Philips Lumea IPL procedūra ir droša un saudzīga, un to var lietot pat jutīgai ādai un jutīgām ķermeņa zonām. Droši izmantojiet, lai likvidētu matiņus ķermeņa zonās, kas atrodas zem kakla līnijas: kājas, paduses, bikini zona, rokas un vēders.

lumea_n5 lumea_n6 lumea_n7 lumea_n8

Bezvadu lietošanas komforts

Lumea unikālais bezvadu korpuss ir ideāli piemērots vienkāršai lietošanai un dažādu vietu sasniegšanai.

lumea_n9

 

Bez apmaināmām daļām, bez slēptām izmaksām

Philips Lumea ir pilnīgs un darbam uzreiz pēc izpakošanas gatavs risinājums. Turklāt – kas vēl svarīgāk – tam nav nepieciešams mainīt lampas vai želeju.

Avots: 1024px-Euronics_logo.svg

Leave a Comment