Iedarbīgākā pumpu iznīcināšanas metode – tev tas ir jāizmēģina!

Šī pumpu izspiešanas metode kļuvusi neticami populāra vietnē Instagram.

Pēdējā laikā noteikti esat ievērojuši dažādus radošus un visai neparastus skaistumkopšanas padomus. Jaunākais no tiem ir pumpu izspiešana ar zobu diega palīdzību.

Instagram zvaigzne Sukhī Manna (@sukhimann) ir labi zināma kā skaistumkopšanas pasaules izmēģinājuma trusītis, viņa iepriekš bijusi gana drosmīga, lai izmēģinātu lūpu palielināšanas metodi, uzziežot uz tām vasabi mērci vai aknes pēdu maskēšanu ar aspirīnu. Viens no jaunākajiem skaistumkopšanas paņēmieniem, kuram viņa ķērusies klāt, ir vairāk nekā miljons skatījumu guvušais pumpu izspiešanas paņēmiens, izmantojot zobu diegu.

Attēlu rezultāti vaicājumam “extracting blackheads with dental floss”

Viņas metode ir šāda: Dvieli samērcē karstā ūdenī un tad patur uz ādas piecas minūtes, lai atvērtos poras. Tad ar zobu diega palīdzību tiek noņemta atmirusī āda un ekstraktēts poru aizsprostojums, pēc tam āda tiek norīta ar maigi attīrošu līdzekli. Procedūras noslēgumā tiek izmantots toniks (to var aizvietot arī ar zobu mazgājamo šķidrumu) un mitrinošs krēms.

Šī jauniete nav pirmā, kura nākusi klajā ar atjautīgo un samēra vienkāršo skaistumkopšanas paņēmienu.

Lasi vēl: Vēlies samazināt poras uz sejas un uzlabot sejas ādas veselību? Lūk, kas ir jādara! Fantastisks rezultāts!

Attēlu rezultāti vaicājumam “extracting blackheads with dental floss”

Daudzi lietotāji gan uzdevuši jautājumus, vai šāda veida sejas tīrīšana ir droša. Dermatologi atzinuši, ka tā ir efektīva metode, ar kuras palīdzību var atbrīvoties no ādas virsējā slānī esošajiem netīrumiem un poru nosprostojumiem, tikai tās izmantošanas laikā noteikti jāseko līdzi spiedienam, kāds tiek piemērots zobu diega rīvēšanā pret ādu. Panākumu atslēga slēpjas vienmērīgā un maigā spiedienā.

Ja pumpas tomēr nesanāk izspiest tik efektīvi, cik gribētos, nespied tās un nepalielini spiedienu, jo šādā veidā tu vari sabojāt ādas delikāto struktūru un atstāt tajā paliekošas rētas.

Tas, ka zobu diega izmantošanas metode atzīta par efektīvu, nenozīmē, ka tā noteikti jāizmēģina. Dermatologs Džošua Caihners iesaka labāk poru attīrīšanai izmantot salicilskābi saturošus ādas attīrīšanas produktus vai skrubjus, kuri palīdz atbrīvot ādu no atmirušajām šūnām. Zobu diegu labāk izmantot zobu higiēnai.

Avots: womenshealthmag.com

Leave a Comment