Ielūkojies nedaudz nākotnē un uzzini, kas katru Zodiaka zīmi sagaida 2017. gadā!

AUNS

Iepriekšējie divi gadi, kas Jums ir bijuši diezgan sarežģīti un pavadīti zem devīzes – “visa dzīve ir cīņa”, nu jau būs pagātne, jo beidzot būs pienācis laiks novākt sava darba augļus. Protams, pats no sevis nekas nenotiks, būs mazliet jāpiepūlas un jābūt uzmanīgiem, taču gala rezultāts būs Jums labvēlīgs – Jūs gaidīs pelnīta atpūta!

VĒRSIS

Pērtiķa gads būs aiz muguras, un tas nozīmē, ka arī visas Jūsu neveiksmes un sakāves, pastāvīgā burzma un spriedze arī būs atstātas pagātnē, tāpēc beidzot būs pienācis laiks nomierināties un vienkārši baudīt dzīvi. Zvaigznes, protams, negarantē, kas viss ies bezgala gludi, taču ar labu kompensāciju par emocionālajiem un materiālajiem zaudējumiem var rēķināties, tāpēc šis gads Jums sola svētlaimīgu mieru!

DVĪŅI

Šis gads būs veiksmīgs un pilns ar priecīgiem notikumiem, tāpēc šis laiks pilnīgi visos aspektos būs pozitīvs arī Dvīņiem. Viņi gaisā jutīs burvestību klātbūtni, tāpēc viņiem izdosies gandrīz viss, ko viņi šajā gadā uzsāks!

VĒZIS

Šajā gadā veiksme Jūs bīdīs kopā ar interesantiem cilvēkiem, kuri vēlāk kļūs uzticamiem draugiem un spēs ietekmēt Jūsu izaugsmi. Kāds saskarsies ar nepieciešamību atbrīvoties no smagās nastas, kas jau sen sēž uz kakla un vada dzīvi, tāpēc šis viennozīmīgi būs Jūsu veiksmes gads!

LAUVA

Šīs zīmes pārstāvjiem praktiski nekas nebūs jādara, viņiem nebūs jāiesaistās cīņā par peļņu, un viņi tam noteikti nebūs gatavi, jo šīs zīmes pārstāvji ir raduši visu panākt paša spēkiem un strādāt zem devīzes, ka “visa dzīve ir ciešanas”, tāpēc šāds notikumu pavērsiens iesākumā viņus noteikti mulsinās, jo pēkšņi viss pats dosies rokās. Liktenis šajā gadā Lauvām dāvās ļoti daudz neprognozējamu situāciju, kas beigsies ar ļoti labvēlīgu iznākumu!

JAUNAVA

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem jau no paša gada sākuma ir pienācis laiks būt “stingriem” savā rīcībā. Šī izlēmība Jums palīdzēs tikt galā ar pārbaudījumiem, kuri būs ne mazums, tāpēc vislabāk būtu izvēlēties viltīgu taktiku un izmantot notikumu gaitu savā labā, kas visiem šķēršļiem ļaus sabrukt tieši pie Jūsu kājām!

SVARI

Svariem šis gads sniegs ļoti daudzas iespējas uzlabot savu labklājību, galvenais – nepalaist tās garām! Ja Jūs pieķersieties kādam projektam, tad Jums ir nepieciešams ieguldīt tajā visus savus spēkus, lai to realizētu, izrādot apņemšanos un patstāvību, jo tādā gadījumā Jūs gaidīs viens trakoti labs attīstības gads!

SKORPIONS

Skorpioni šajā gadā stāvēs uz pārmaiņu sliekšņa, viņi gribēs atstāt pagātnē vecos kolēģus, garlaicīgo darbu un ielaist savā dzīvē īstu pārvērtību vilni, turklāt šīs būtiskās izmaiņas mainīs arī viņu pasaules redzējumu, tāpēc ļaujieties pārmaiņām un Jūs piemeklēs veiksme, arī finansiālā!

STRĒLNIEKS

Optimistiskā šīs zodiaka zīmes pārstāvju daba un spēcīgā enerģētika 2017. gadā atvērs viņiem ļoti daudz perspektīvas, viņi spēs uz esošajām problēmām paskatīties no malas, kas ļaus viņiem tās daudz vieglāk atrisināt, ietaupot laiku un saudzējot nervus. Zvaigznes šajā gadā noteikti būs Jūsu pusē un dāvās Jums daudz laimīgu mirkļu, kas izmainīs Jūsu nākotni!

MEŽĀZIS

Zvaigznes šajā gadā iesaka pareizi noteikt prioritātes. Vispirms tieciet galā paši ar sevi, nodarbojieties ar sevis pilnveidošanu, jo šis jaunais skats uz pasauli iepriecinās Jūs, un viss apkārt sāks mainīties. Problēmas pārstās šķist globālas, un skaistumu Jūs spēsiet saskatīt arī vienkāršajās lietās, kas ļaus Jums pārvarēt vienu šķērsli pēc otra!

ŪDENSVĪRS

2017. gads visos aspektos būs Ūdensvīru gads! Visa būtība slēpjas tajā, ka šīs zīmes pārstāvji un šis Gaiļa valdošais periods garā ir ļoti tuvi. Ūdensvīri ir mākslinieciskas dabas, kuri nevēlas uzņemties sarežģītus uzdevumus un cenšas izvairīties no grūtībām, bet, tā kā mēs atrodamies uz Ūdensvīru laikmeta sliekšņa, šīs zīmes pārstāvjiem būs ļoti daudz iespēju nodemonstrēt savu spriedumu pareizību, turklāt varam pačukstēt – zvaigznes sola, ka, iespējams, šis būs viens no labākajiem dzīves gadiem!

ZIVIS

Šīs zīmes pārstāvjiem šis gads var izrādīties visnotaļ nozīmīgs, jo, pirmkārt, viņu dzīvēs beidzot beigsies gandrīz 10 gadus ilgais stagnācijas periods un viņi it kā pamodīsies no miega, metīs pie malas slinkumu un jutīs neticamu enerģijas pieplūdumu, tātad – Jums viennozīmīgi veiksies!

Leave a Comment