Iemesls, kādēļ negribu un nekad negribēšu bērnus

 

Ģimene bez bērniem

8 iemesli

Mātes instinkta neesamība

Lieki pieminēt, ka ir sievietes, kurām mātes instinkts neuzrodas pat pēc 30 gadu vecuma. Tas nenozīmē, ka šiem cilvēkiem riebjas bērni vai ir kaut kāda nepatika pret grūtniecību. Viņi vienkārši jūtas laimīgi un pilnvērtīgi arī bez mantiniekiem.

Atmiņa

Psihologi apgalvo, ka visām sievietēm vēlme iegūt bērnus izveidojas pēc pubertātes iestāšanās. Brīnumainā kārtā ir sievietes, kurām šāds instinkts nerodas, vai arī ap 25 gadu vecumu sieviete saprot, ka nekad tā arī nav gribējusi kļūt par māti.

Problēmas ar finansēm

Viens no populārākajiem argumentiem. Kad tā jau ir ārkārtīgi grūti savilkt kopā visus galus, runas par bērniem tiek atliktas un atliktas – veselīga pārtika, bērnu drēbes un visi bērniem nepieciešamie atribūti maksā ļoti dārgi. Jaunie cilvēki saprot, ka nevēlas bērnus līdz brīdim, kamēr viņi nesasniegs materiālo stabilitāti. Taču brīdī, kad viņi sasnieguši savas karjeras augstāko punktu, saprot, ka vairs mainīt neko nevēlas, tādēļ atkrīt arī doma par bērniem.

Neauglība

Ļoti bieži aiz skaļiem paziņojumiem par to, ka kāds nevēlas bērnus, patiesībā slēpjas neauglība. Kāda mana pazīstamā skaļi visiem vienmēr ziņoja, ka neesot piemērota būt par māti, taču izrādās, ka jau neskaitāmus gadus viņa ārstējas no neauglības.

Grūta bērnība

Ja meitenei nav bijušas labas attiecības ar mammu vai tēti, tad nevēlēšanās radīt bērnus var būt tiešas bērnības traumas sekas. Galu galā izveidojas negatīvas asociācijas pret ģimenes pieaugumu.

Bailes no atbildības

Sieviešu vidū var būt arī tik infantilas būtnes, kurām mātes loma gluži vienkārši ir par lielu. Viņām ir svarīgi nemitīgi būt mazas meitenītes lomā. Šādas personas nav gatavas kļūt par mātēm. Ja viņas nevar pastāvēt pašas par sevi, viņas nespēs parūpēties arī par bērnu.

Lasi vēl: “Mani neuztrauktu tas, ja es vairs nekad nenodarbotos ar seksu. Man tas ir vienaldzīgs.” Jaunās māmiņas atzīšanās

Blakus atrodas nepareizais vīrietis

Reizēm sievietes nevēlas kļūt par mātēm tieši šī iemesla dēļ. Neviena nevēlas tikt pamesta, kur nu vēl pamesta viena ar bērnu.

Bailes dzemdēt

Panika saistībā ar šo notikumu nerodas tāpat vien. Iemesls var būt slikta iedzimtība, Sli**bas, vājš organisms. Viens no visizplatītākajiem iemesliem – bailes par to, ka sievietes ķermenis pēc dzemdībām tiks neatgriezeniski mainīts. Šāda bailes ir ļoti daudzām sievietēm, tādēļ viņas nemaz nav gatavas riskēt.

Nekad nedrīkst noniecināt sievieti par to, ka viņa nevēlas bērnus! Jūs nezināt, kādi ir patiesie iemesli, turklāt tā ir katras sievietes izvēle. Pat tas, ka viņa vecumdienās paliks viena, ir viņas izvēle, nevis jūsu. Iespējams, ka sieviete ir neauglīga, un jūsu aizrādījumi par to, kādēļ viņai nav bērni, var novest pie briesmīgām psiholoģiskām sekām… Vienmēr saprotiet, ka katram pašam jādzīvo sava dzīve, tādēļ nelieniet citu cilvēku dzīvēs, ja negrasāties to izdzīvot paši uz savas ādas!

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment