Ikvienam cilvēkam ir tikai 3 iespējas iemīlēties!

Ikvienam cilvēkam ir tikai 3 iespējas iemīlēties un tāpēc ir svarīgi izmantot katru no tām!

Viena cilvēka dzīves laikā viņam var būt daudzas mīlestības iespējas; un var būt vairāki neveiksmīgi mēģinājumi. Un tas ir labi. Tā ir daļa no cilvēka dabas. Un tas ir mūsu kļūdu izpētes būtība. Dažreiz jums ir jāīsteno mīlestība, lai jūs varētu iemācīties vērtīgas mācības, kas jums ir nepieciešams, lai atrastu mīlestību, kas patiešām ir domāta jums. Dažreiz jums ir jāizšķiras ar kādu, lai radītu vietu personai, ar kuru jums tiešām vajadzētu būt. Jums ir jāpieņem fakts, ka ne visi, kas jums patīk, paliks ar jums. Dažreiz cilvēki ienāk jūsu dzīvē, lai kalpotu konkrētam mērķim. Un tiklīdz šis mērķis ir sasniegts, viņi var tikpat ātri pamest tavu dzīvi. Un tas var likt jums justies mazliet izsmeltiem ar šādu mīlestību, bet jums nevajadzētu kļūt izmisušam.

LASI ARĪ: Kāds tu esi mīlestībā

Pirms turpināt lasīt šo rakstu, ir svarīgi uzsvērt, ka viss, ko jūs šeit lasāt, jums nav jāpiemēro. Ir daži reti gadījumi, kad cilvēki pirmo reizi var apmierināt savu patieso mīlestību. Tie ir izņēmumi no noteikumiem. Tomēr kopumā zinātnieki ir atklājuši, ka cilvēki parasti iemīlas trīs reizes savā dzīvē, un visas šīs trīs reizes kalpo konkrētam mērķim.

1. Pasaku romāns

Kā bieži notiek, kad kāds pirmo reizi piedzīvo mīlestību, tas notiek ļoti agrā vecumā. Tā ir sava veida mīlestība, kas izraisa jūtas, ko varētu salīdzināt ar pasakainiem stāstiem un romantiskām filmām. Un tas ir tikai mīlestības laikā, ka jūs parasti saprotat savas attiecības, un jūs sākat uzskatīt, ka tas ir kaut kas vairāk, nekā tas tiešām ir. Tomēr, kad šis stāsts beidzas, un realitāte sāk parādīties, jūs sapratīsiet, ka attiecības nav tik vienkāršas. Jūs atradīsiet, ka pastāv daudzi aspekti, kas veido attiecības. Jūs aizmirstat visu, kas jums nepieciešams, lai pievērstu uzmanību; un, visbeidzot, jūsu attiecības nonāk pie šķiršanās.

Jūs esat tik kaislīgi, lai mēģinātu padarīt jūsu attiecības par pasaku, ka jūs aizmirstat par reālākajiem attiecību veidošanas aspektiem. Šāda mīlestība māca jums, kā būt saprātīgiem attiecībās.

2. Grūta mīlestība

Otrā mīlestība, kuru varat piedzīvot, ir sarežģīta. Jūs esat iemācījušies kaut ko no savām iepriekšējām kļūdām, un tagad jūs zināt, ka jums vienmēr ir jācīnās par mīlestību, kuru vēlaties saņemt. Tagad jūs apzināties, ka mīlestība ne vienmēr iekrīt jūsu rokās no debesīm. Tagad jūs zināt, ka jums ir jācenšas sasniegt mīlestību; un ka jums par to vajadzētu būt mazliet pateicīgākiem. Tomēr tas bieži noved pie tā, ka jūs esat pakļauts vardarbībai, manipulācijai ar jums mīlēto. Un šī ir sarežģīta pieredze, lai gan tā ir nepieciešama. Un, pateicoties šai mīlestībai, jūs mācīsieties ļoti vērtīgu mācību.

LASI ARĪ: Kāpēc vīrieši zaudē interesi?

3. Nobriedusī mīlestība

Un trešā mīlestība, ko tu piedzīvo dzīvē, ir tā, ko jūs vienmēr esat gaidījis. Bet ironiski, biežāk nekā nav, šāda mīlestība jūs aizvedīs pārsteigumā. Tas notiks jūsu dzīvē, kad jūs to negaidīsiet. Bet, kad tas notiek, jūs būsiet ļoti pateicīgi, ka visi jūsu iepriekšējie mīlas stāsti nedarbojās. Kad jūs satiekat šo mīlestību, jūs sapratīsiet, kāpēc visas iepriekšējās attiecības ir neizdevušās; jūs sapratīsiet, kāpēc jums vajadzēja mācīties visas šīs mācības no iepriekšējām attiecībām!

Šajā posmā jums vairs nebūs nepamatotu cerību. Jums vairs nav jābaidās atvērties un justies neaizsargātiem. Ar šādu mīlestību jūs uzzināsiet, ka pastāv patiesa mīlestība un ka tā ir labāka par visu, kas jums bija pirms tā!

avots: esotericblog

Leave a Comment