Interesanti, ko tava As**sgrupa var pateikt par tavu veselību!

Your-Blood-Type-Can-Reveal-a-Lot-of-Things-About-Your-Health-1

Pastāv četras As**s grupas – 0, A, B un AB, un mēs tās pārmantojam no vecākiem.

Zinātnieki uzskata, ka As**s grupas ir saistītas ar konkrētām slimībām un var daudz ko pastāstīt par mūsu veselību.

 

 

Your-Blood-Type-Can-Reveal-a-Lot-of-Things-About-Your-Health-1

A As**s grupa: auglība un nosliece uz dzeršanu

Sievietes ar šādu As**s grupu ir ļoti auglīgas, bet viņām ir lielāks risks saslimt ar kuņģa vēzi, it sevišķi, ja bieži lieto alkoholu un smēķē. Eksperti uzskata, ka cilvēkiem ar A As**s grupu ir lielāka tieksme uz alkoholu, kā arī risks ciest no obsesīvi kompulsīvajiem traucējumiem.

B As**s grupa: paaugstināts čūlu veidošanās risks, labāka vielmaiņa

Cilvēkiem ar B As**s grupu ir lielāks risks saslimt ar aizkuņģa dziedzera vēzi. Viņiem var rasties atmiņas traucējumi, kā arī pastāv lielāka iespējamība vecumdienās saslimt ar Alcheimera slimību. Cilvēkiem ar šo As**s grupu biežāk veidojas čūlas un iekaisumi, ko izraisa baktērijas. No otras puses, šiem cilvēkiem ir labāka vielmaiņa un ir vieglāk iegūt muskuļu masu.

AB As**s grupa: lielāka sirdstriekas iespējamība, labāka redze

Sievietēm ar šo As**s grupu ir lielāka iespējamība saslimt ar olnīcu vēzi, taču grūtniecēm var paaugstināties As**sspiediens. Cilvēkiem ar AB As**s grupu ir lielāks risks saslimt ar sirds slimībām un ciest no gremošanas problēmām. Labā ziņa ir tā, ka šiem cilvēkiem ir labāka redze un lielāka noturība pret stresu.

Lasi arī: Lūk, kā sievietes As**sgrupa spējīga ietekmēt viņas seksuālo dzīvi!

0 As**s grupa: mazāks sirdstriekas risks, auglības problēmas

Cilvēkiem ar 0 As**s grupu ir mazāks sirdstriekas un kuņģa vēža risks. Vīriešiem ir tieksme uz aptaukošanos, bet sievietēm ir pasliktināta olšūnu kvalitāte, kas var izraisīt auglības problēmas. Tomēr labā ziņa ir tā, ka arī cilvēki ar 0 As**s grupu ir noturīgāki pret stresu.

Avots: womendailymagazine.com

COMMENTS

Leave a Comment