Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 95. sērija

AUNS

Vārdi, kas vislabāk raksturo Aunus, ir spēks, vara, vēlmes, iniciatīva, drosme un darbība. Auns ir atklāts cilvēks, kuram patīk būt individuālim. Viņš darbojas ātri – patīk pieņemt spontānus lēmumus un necieš garlaicību. Viņš pats sev ļoti tic, tādēļ arī viņam veicas.

VĒRSIS

Vērsis pārsvarā ir lēns, metodisks, praktisks un rezervēts. Viņiem ir nepārspējama disciplīna pret sevi, un viņi necieš cilvēkus, kuri to neievēro. Vērsis sasniedz to, kur iegulda milzīgu darbu – viņš pats ir savas laimes noteicējs, neviens viņam neko priekšā nenoliks.

DVĪŅI

Viņu uz priekšu ved viņa inteliģence – to nekas nespēj pārspēt. Viņš prot ļoti daudz lietu, ja vien ir pietiekami darbīgs, lai atklātu savus talantus. Dvīņiem ļoti svarīga ir komunikācija, viņiem nepatīk cilvēki, ar kuriem nevar parunāties, tomēr dažreiz viņi mēdz runāt daudz par daudz.

VĒZIS

Šī ir viena no mulsinošākajām horoskopa zīmēm. Vēža raksturs var svārstīties no kautrīga, bikla, garlaicīga līdz pat lieliskam, draudzīgam un populāram. Viņam piemīt praktiski visas iespējamās cilvēka emocijas, kuras ir ļoti grūti nolasīt. Mīl māju dzīvi, jūtas pasargāts tikai tur.

LAUVA

Lauvai ir dominējošs, spontāns, radošs un ekstraverts raksturs. Viņai piemīt grācija, cieņa un ekspansīva personība, ko citi prot novērtēt. Lauva ir ļoti ambicioza, vienmēr tiecas pretī saviem mērķiem, apzinās savu vietu uz pasaules un vienmēr vēlas būt neatkarīga.

JAUNAVA

Viņa mīl kārtību, tīrību un higiēnu. Jaunava nerīkojas spontāni, viņai patīk visu apsvērt, pārdomāt – viņa dažkārt komandē citus, uzstādot savus noteikumus, bet ir jāuzmanās, jo viņai ir ļoti augsti principi. Jaunava nekad nebūs kopā ar kuru katru – viņa ir ļoti izvēlīga.

SVARI

Viņi ir diplomātiski un šarmējoši. Svariem patīk flirtēt, patīk slepeni acu skatieni, patīk tauriņi vēderā. Tā kā viņi dzenas pēc šīm sajūtām, viņiem ir grūti izveidot nopietnas attiecības – visu laiku vajag kaut ko jaunu. Bieži vien “cepas” par sīkumiem, kas viņiem nekad nenāk par labu.

Lasi vēl: Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 56. sērija

SKORPIONS

Viņš ir ļoti ātras dabas un emocionāls. Viņš reti kad atrodas uzmanības centrā, tomēr vienmēr zina, kas un kā notiek apkārt. Skorpions ir uzticams draugs, lai gan dažkārt viņu ir ļoti grūti “dabūt rokā”. Viņš arī ir labs mīlnieks, kuram kaislības ir ļoti, ļoti tuvas.

STRĒLNIEKS

Viņš ir pozitīvs cilvēks, kuram ir diezgan veselīgs skatījums uz dzīvi. Viņam ir daudz enerģijas, tādēļ viņš vienmēr grib darboties. Dažkārt pievērš pārāk daudz uzmanības savam izskatam. Ir viegli aizkaitināms, bieži pārāk daudz soda pats sevi – nepamatoti.

MEŽĀZIS

Viņš ir darbīgs un ietiepīgs – tas palīdz sasniegt savus mērķus. Pārāk bieži sevi uzskata augstāku par citiem cilvēkiem, kas dažiem var ļoti nepatikt, un tā arī tiek iemantoti ienaidnieki. Viņiem patīk noticēt dažādām pasakām, tomēr ātri vien Mežāzis pievērsīsies realitātei.

ŪDENSVĪRS

Viņš zina, ko vēlas no dzīves, un darīs visu iespējamo, lai to sasniegtu. Viņam patīk stāstīt stāstus, dažreiz arī piepušķojot. Ūdensvīrs ir piedzīvojumu meklētājs, kuram nekad netrūkst enerģijas. Tomēr dažkārt viņš uzsāk lietas, kuras viņam patiesībā nemaz neinteresē.

ZIVIS

Viņas vēlas dzīvot pavisam citā pasaulē, tādēļ uzbur sev apkārt mazu iedomāto realitāti. Dažkārt viņām vajadzētu no tās izkāpt, citādāk viņi pārāk atraujas no tā, kas notiek apkārt. Zivīm vairāk vajadzētu piedomāt pie tā, ko viņām nozīmē draudzība, jo viņas mēdz izmantot cilvēkus.

Leave a Comment