Ja jūs darāt šīs lietas, nav brīnums, ka attiecības neizdodas – īpaši #6!

 

Tu gaidi, ka tavs partneris tevis dēļ mainīsies

Kāpēc tu vispār esi kopā ar šo cilvēku, ja gribi, lai viņš mainās? Attiecības ir samierināšanās un aprašana ar otra cilvēka mīnusiem, ne tikai plusu pieņemšana. Ja domā, ka viss vienmēr būs ideāli un ka partnerī nebūs nekādu negatīvo īpašību, tad attiecībām vēl neesi gatavs. Realitātē viss ir līdzsvarā, tādēļ nevari sagaidīt, ka pēkšņi sāksi dzīvot pilnīgā pasakā. Protams, nav tā, ka visam ir jābūt slikti – labajām lietām nepārprotami ir jābūt daudz vairāk un tām arī vairāk ir jāizceļas, bet tu nevari gaidīt, ka tavs partneris sāks mainīt savas raksturīgās īpašības tikai tādēļ, ka ar kaut ko esi neapmierināts. Rodiet kompromisus rakstura īpašībām, ar kurām ir grūti sadzīvot!

Attēlu rezultāti vaicājumam “angry couple tumblr”

Jūs nerespektējat jūsu atšķirības

Cilvēki nav vienādi, un gadījumos, kad ir pievilkušies pretpoli, tas pierādās vēl jo vairāk. Kad sākat viens pie otra pierast, tad sākas arī otra cilvēka atšķirīgo uzskatu vai uzvedības pamanīšana, tomēr tas ir jāpieņemt – otrs nav tāds pats kā tu, varbūt viņam patīk biežāk iziet ārpus mājas, satikt draugus, varbūt viņam nepatīk uzreiz pēc ēšanas nomazgāt traukus. Cilvēkos ir atšķirības, tu nevari gaidīt, ka otrs būs tāds pats kā tu, un pēc tam, kad saproti, ka tā nav, vilties.

Attēlu rezultāti vaicājumam “angry couple tumblr”

Tu pieļauj trešā cilvēka ietekmi

Nekad neļauj kādam ģimenes loceklim vai draugam ietekmēt jūsu attiecības – tā ir lielākā kļūda! Tu nekad nevari zināt, vai viņš ir pietiekami nobriedis un saprātīgs, lai risinātu jūsu problēmas. Ar tām ir jātiek galā pašiem, neiejaucot citus cilvēkus.

Tu turi aizvainojumu

Attiecībām ir grūti pastāvēt, ja ir aizvainojums. Pat, ja tas neizpaužas uz āru, bet ir dziļi iekšā. Ar aizvainojumu nav iespējams attiecības veidot “tīras” un “patiesas”, jo tu visu laiku domāsi par tām negatīvajām lietām, kas ir notikušas. Ir jāmāk piedot, ir jāmāk aizmirst un saprast, ka pagātne ir pagātne. Ja jūti, ka kaut kas visu laiku grauž, tad no attiecībām nekas diži labs nesanāks.

Lasi vēl: Dīvainākās pārīšu bildītes visā internetā; #6-nav izprotams!

Strīdēšanās, lai pierādītu savu taisnību

Strīdos nav jāuzvar, strīdos ir jāatrod kompromiss. Ja visu laiku centies pierādīt savu taisnību, tad diezin vai šīs attiecības ir pareizo mērķu vadītas.

Attēlu rezultāti vaicājumam “angry couple tumblr”

Tu neatzīsti savu vainu

Bieži vien pārī kāds vai abi ir ar ļoti augstu ego – tas visu padara tikai ļaunāku, jo šādam cilvēkam ir grūti atzīt to, ka viņš ir kļūdījies. Ja nevarat iemācīties nomierināt savas emocijas un saprast, cik ļoti slikti tas ietekmē jūsu attiecības, tad diezin vai vispār kaut kas izdosies.

Pārāk maz komunikācijas

Ja abi esat strādājoši cilvēki, tad dienas laikā, visticamāk, uzturat tikai minimālu kontaktu. Tas nozīmē, ka vakarā, kad abi esat mājās, jums sevi ir jāvelta vienu otram. Jāpavada laiks, runājot par to, kā jums ir klājies, kas ir noticis darbā vai kur citur, jārunā par jūsu kopīgajiem plāniem, neaizmirstot, ka attiecības ir jāveido – tās pašas no sevis nepastāvēs. Runājiet, runājiet un vēlreiz – runājiet!

Attēlu rezultāti vaicājumam “angry couple tumblr”

Leave a Comment