Ja tu dienā apēdīsi divas olas, ar tavu organismu notiks brīnumu lietas

Ja tev garšo olas, noteikti dažkārt esi noraizējies par to, ka olu ēšana paceļ holesterīna līmeni un ar laiku padara tevi apaļīgu. Garantējam, ka pēc šī raksta izlasīšanas tu par šīm raizēm aizmirsīsi. 

Kā nekā olas satur vērtīgas barības vielas, minerālvielas un vitamīnus. Olas nodrošina organismu ar nepieciešamo proteīna devu, kas dienas laikā spēlē vienu no nozīmīgākajām lomām mūsu ķermeņa darbības procesos.

Lai tu vairs nebaidītos savā ēdienkartē iekļaut olas, mēs pastāstīsim par to pozitīvajiem efektiem.

Tās palīdz zaudēt svaru

Tu izlasīji pareizi! Ja dienā apēdīsi divas olas, tas manāmi var samazināt tavu svaru. Olu iekļaušana diētā liks tev ilgāk justies paēdušai, kas palīdzēs nostiprināt regulāru ēšanu un izvairīties no neveselīgām uzkodām.

Olas organismā paaugstina folijskābes līmeni

B9 vitamīna jeb folijskābes līmenim īpašu uzmanību vajadzētu pievērst sievietēm, kuras ir stāvoklī. B9 vitamīna trūkums var atstāt negatīvu iespaidu uz bērna smadzenēm.

Ār*ti grūtniecēm iesaka dienas laikā uzņemt aptuveni 400 mikrogramus folijskābes, ko vislabāk var panākt ar olu iekļaušanu diētā. Tas palīdzēs pat sievietēm, kuras vēl nenojauš, ka ir stāvoklī, tādēļ ikvienai ir ieteicams dienas laikā apēst aptuveni divas olas!

Lasi vēl: Visi zinām: kalcijs ir vajadzīgs! Bet tieši kā to lietot un cik daudz?

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu vēl citas olu pozitīvās īpašības!

Leave a Comment