Ja vēlies iegūt viņa sirdi, izmanto šos 3 paņēmienus, kuriem nav iespējams pretoties

Lai pievērstu pretējā dzimuma uzmanību, jums ir jābūt pieejamai, taču atcerieties, ka pieejamai tikai garīgā līmenī.

Labākais veids, kā sasniegt vīrieti, ir ļaut vīrietim sasniegt jūs. Tā ir ļoti svarīga atšķirība, jo tikai puišeļi grib, lai sieviete būtu tā, kura “skrien pakaļ”.

Vīriešiem pašiem gribas jūs “nomedīt” un galu galā saņemt jūsu atbildes reakciju.

Jums jāzina šīs trīs lietas, lai patiešām iepatiktos vīrietim:

Neieplānotais laiks

Jūs nebijāt ar kaut ko ļoti aizņemta, nebijāt ieplānojusi, ka ar viņu tiksieties. Jūs gaidījāt taksi vai vienkārši atradāties kādā ballītē. To mēdz saukt par “nejaušo cilvēku sastapšanos”.

Vēl piemērotas vietas šādām tikšanās reizēm – nodarbības, semināri un ikdienas pasākumi, kas norisinās ik nedēļu. Izmantojiet faktu, ka cilvēki ir daudz draudzīgāki grupās un tad, ja viņi dienu no dienas jūs redz. Jums noteikti jāpievērš uzmanība arī tam, kā jūsu interesējošais vīrietis komunicē un izturas pret citiem.

Vizuālais kontakts

Vīrietim vizuāls kontakts ar acīm ir kā svaiga gaisa ieelpošana. Šajā dinamiskajā pasaulē, kurā jūs neviens neredz, tas var būt ļoti maģiski. Acu kontakts spēj apstādināt laiku, tādēļ jūs savā veidā iestrēgstat tagadnē.

Lasi vēl: Kā flirtēt, lai iegūtu jebkuru vīrieti. Tas strādā!

Ņemiet pamācību no flirtēšanas meistariem – mazuļiem. Kad mazulis jūs ierauga, viņš vienmēr izveido vizuālo kontaktu, jo jūs viņam esat jaunums, tādēļ viņš vēlas jūs iepazīt, viņam jūs interesējat. Izdariet to pašu ar vīrieti, un, ticiet mums, viņš jūs par to mīlēs.

Ļoti daudzas sievietes ir kautrīgas, tādēļ no acu kontaktiem steidz izvairīties. Parasti šādas sievietes saka, ka tad, kad viņas ierauga sev interesējošu vīrieti, viņas cenšas izvairīties no ilgstoša (reizēm pat pilnīgi izvairās) acu kontakta, lai vīrietis nesaprastu, ka sievietei viņš interesē.

Jūsu smaids

Draudzīgas sievietes ir arī mīlētas sievietes. Vīriešiem smaids kalpo kā signāls tam, ka esat atvērta sarunai.

Tas nozīmē arī to, ka esat laimīga. Vīriešiem ļoti patīk laimīgas sievietes. Pats galvenais – brīdī, kad jūs smaidāt, viņi saprot, ka var jums doties klāt, jo viņiem tas strādā kā zaļais signāls. Ļaujiet viņam uzsākt ar jums sarunu.

Attiecības ir saruna, kas nekad nebeidzas. Kad viņš ar jums runā, jūs atrodaties uz ceļa, kas ļauj vīrietim jūs iepazīt.

Avots:

Leave a Comment