Ja vēlies sev labāko draugu, izvēlies vieno no ŠĪM Zodiaka zīmēm! Tu esi sarakstā?

Dzīve var būt dažāda, tomēr to labāku vienmēr padarīs kāds cilvēks, kurš vienmēr būs blakus un kuram vari uzticēties pilnībā.

Ja vēlies būt pārliecināts, ka cilvēks, kuram vēlies uzticēt visu, tevi tiešām nekad nepievils, tad vislabāk būtu veidot draudzību ar šīm 3 Zodiaka zīmēm. Viņas nekad neliks tev vilties!

Lasi vēl: Ko ar katru Zodiaka zīmi NEKAD NEDRĪKST DARĪT! Pilnīgi precīzi!

MEŽĀZIS

Mežāzis, zemes zīme, ir cilvēks, kurš vienmēr izvēlēsies teikt patiesību, lai arī ko tas nemaksātu. Pat tad, ja jūsu draudzība izjuktu, Mežāzis tik un tā saglabātu uzticību un būtu patiess pret tevi.

Mežāžiem vienkārši nepatīk melu koncepts – melošana ir veids, kā izbēgt no problēmām pavisam vienkāršā veidā, tomēr šai zīmei vieglākais ceļš nešķiet tas pareizākais. Mežāzis nav slinks, tādēļ vari būt drošs, ka vieglāko izeju viņš nekad nemeklēs.

Tāpat Mežāzis vienmēr ļaus tev izrunāties un izstāstīt visu, kas ir sakrājies uz sirds. Viņam patīk palīdzēt cilvēkiem un justies noderīgiem, tādēļ, visticamāk, ka Mežāzis piedāvās kādu problēmas atrisinājumu.

Mežāzis ir kā līme, kas satur kopā draugu kompānijas. Izraisīsies kāds strīds, Mežāzis būs pirmais, kurš metīsies palīgā, lai nolīdzinātu visus negludumus. Viņš novērtē draudzību un kopā pavadīto laiku, viņš apzinās, ka strīdi nekad nebūs tik svarīgi, lai tie varētu sabojāt kādas ciešas attiecības.

Mežāzis tevi nenosodīs, jo pats labi apzinās, kāda ir sajūta, ka tas tiek darīts pret viņu. Neskatoties uz to, ko citi par tevi un tavām darbībām saka, tavs Mežāzis nekad tevi par to nenosodīs, jo pieņems tevi tādu, kāds esi.

LAUVA

Esi īpatnēja personība? Tad tev nevar būt vēl labāks draugs par Lauvu. Viņa nekad nesodīs tevi par tavām dīvainībām, viņa drīzāk tās redzēs kā pozitīvas iezīmes, kas tevi padara īpašu. Lauva novērtē unikālo!

Daļa cilvēku dzīvo, bet daži tikai cenšas izdzīvot. Ja jūties iekšēji depresībs, pavadi laiku kopā ar Lauvu – tajā brīdī sapratīsi, kādēļ viņi ir tik labi draugi. Kā jau uguns zīme, Lauva ir ļoti kaislīga, kad runa ir par mīlestību un draudzību, par attiecībām. To pašu var teikt par morālo atbalstu. Neviens tevi nevar pasargāt un aizsargāt vairāk par Lauvu.

Lasi vēl: Ko ar katru Zodiaka zīmi NEKAD NEDRĪKST DARĪT! Pilnīgi precīzi!

Lauva ir neatlaidīga – pat ja tu vēlēsies atkāpties no kaut kā, ko esi iesācis, Lauva tev to neļaus darīt, ja redzēs potenciālu. Visa pasaule var no tevis atkāpties, bet Lauva to nedarīs.

Lauva ir viens no spontānākajiem cilvēkiem, tādēļ ar viņu nekad nav garlaicīgi. Viņa vedīs tevi piedzīvojumos, dažādās izklaidēs un vienkārši “spiedīs” tevi baudīt dzīvi. Nav iespējams nožēlot kopā pavadīto laiku ar Lauvu.

VĒZIS 

Vēzis ir pazīstams ar savu mātišķo mīlestību. Runājot par labākajiem draugiem, Vēzi vienkārši nevar nepieminēt, jo viņš jūt spēcīgu atbildību pret visiem mīļajiem cilvēkiem sev apkārt. Vēzis pārliecināsies par to, lai tev ir labi praktiski jebkurā situācijā: vai tu labi gulēji, vai paēdi brokastis utt. Šī Zodiaka zīme tev vienkārši liks justies aizsargātam un mīlētam.

Vēžiem parasti ir ļoti daudz talantu – gatavošana, mūzika, ceļošana, mākslas, dizains vai mode – Vēzis būs spējīgs dot padomu par praktiski jebkuru tēmu. Kad viņa radošās sulas sāks plūst, tu nevēlēsies, lai tās apstātos – tieši tādēļ Vēzis vienmēr būs labs palīgs, lai arī kādā situācijā tev palīdzība būtu nepieciešama.

Ir labi, ja tev ir draugs, ar kuru vari runāt par pilnīgi jebko! Vēzis nekad pēc jūsu sarunas neliks tev justies tā, it kā tev labāk nebūtu vajadzējis to stāstīt viņam. Runāšana ar Vēzi ir tik vērtīga, jo viņš klausās, lai saprastu, nevis lai tikai atbildētu. Viņš negrib likt tev justies labi par visu, viņš grib godīgi izteikt savu viedokli, tādēļ ne vienmēr tas, ko dzirdēsi no viņa, būs glaimojoši. Viņš pateiks, kā ir.

Vēzis runā piecās valodās – latviešu, sarkasma, nicināšanas, mīlestības un tiešuma. Tieši tādēļ tad, kad pie Vēža iesi ar savām problēmām, negaidi, ka viņš tev teiks to, ko vēlies dzirdēt. Viņš teiks tikai to, kas tev tiešām IR jādzird. Tieši tādēļ dažkārt brutālais tiešums nav domāts tam, lai tevi sāpinātu, bet gan tam, lai tev prātā “iedzītu” kādu saprātīgu viedokli.

Šie cilvēki jau ir piedzimuši ar spēcīgākajiem mātišķajiem instinktiem. Vēzis ir ļoti intuitīvs, tādēļ jau iepriekš zina, kas tev ir labākais un no kā tev ir jāizvairās.

Ja tavā draugu lokā jau ir kāda no šīm trim zīmēm, tad ir vērts pielikt lielākas pūles, lai stiprinātu šo draudzību. Šīs zīmes tev neliks vilties, un tu vienmēr būsi pateicīgs par tādiem draugiem, kādi ir šie cilvēki!

Leave a Comment