Jay-Z beidzot atklāti stāsta par to, kādēļ viņš krāpa Beyonce

“Mūsu attiecības netika būvētas uz 100% patiesības.”

It kā no malas ideālais pāris – reperis Jay-Z un dziedātāja Beyonce – tomēr beigu beigās neizrādījās tik ideāls, kad pēkšņi iznāca jauns Beyonce albums “Lemonade”, kurā viņa apsūdz savu vīru krāpšanā. Visiem radās miljoniem jautājumu par to, kāpēc, kā un kas īsti ir noticis, tomēr tikai tagad Jay-Z ir izdomājis atklāti runāt par savu neuzticību.

Kādā video reperis atzīstas, ka viņa laulība ar slaveno dziedātāju nemaz nav bijusi tik perfekta, kā varētu šķist.

Reperis atklāti ir runājis par visiem viņu laulības kāpumiem un kritumiem, tajā visā kā svarīgu iemeslu minot viņa paša attiecības ar savu tēvu, kurš pameta viņa ģimeni, kad Jay-Z bija 11 gadi. 

Tikai tad, kad reperim bija 33 gadi, viņš atkal satika savu tēvu un piedeva viņam. Neilgi pēc tam viņa tēvs nomira no aknu mazspējas.

Lasi vēl: 15 nešķirami slavenību pāri, kas pierāda, ka slava nav šķērslis mīlestībai; īpaši #10

“Kad satiku savu tēvu, nodomāju, ka tagad man ir dotas visas iespējas mīlēt, tomēr nezināju, kā to darīt. Nekad nebiju to darījis, neviens nav mani informējis par to, kā tas ir darāms. Tieši tādēļ savā jaunajā dziesmā es saku savai sievai: “Tu nobriesti ātrāk par mani. Es nebiju gatavs.” Tā ir mana īstā, patiesā dzīve.

Es vienkārši ielēcu šajās attiecībās, un mēs uzcēlām šo lielo, skaisto attiecību pili, kas 100% nebija balstīta uz patiesību. Un tad es sāku lūzt, sāka notikt lietas, kas bija redzamas visiem. Tieši tādēļ pienāca brīdis, kad mums bija jānonāk pie secinājuma: aizmirstam šo un sākam atkal no sākuma.”

Tāpat Jay-Z atzīstas, ka krāpšanas atklāšana sievai ir pats grūtākais, ko viņam dzīvē ir nācies darīt – tas pat ir bijis grūtāk, nekā dzīvot uz ielas.

Līdz šim, nav bijis nekā grūtāka. Sarežģītākā lieta, ko es esmu izdarījis. Lielākā daļa cilvēku padodas.”

Avots: yourtango.com

Leave a Comment