Kā atmaskot vīrieti, kurš krāpj savu sievieti

la18..pt2

Tev lieks, ka tavs vīrietis vai draudzesnes dzīvesbiedrs viņu krāpj? Lūk kā viņu atmaskot!

“Es domāju, ka precētam cilvēkam varētu būt divi vai trīs romāni, bet trīs – tas jau ir absolūtais maksimums. Vairāk – tā jau būtu krāpšana,”- Īvs Montāns.

Ja neesi tik „saprotoša” un neatbalsti slavenības izteicienu, ja gribi tūlīt un tagad uzzināt, vai tavs iemīļotais tevi krāpj, tad lasi tālāk. Atceries, ka nedrīksti izdarīt pārsteidzīgus secinājumus un dusmās pieļaut neatgriezenisku kļūdu. Ja zemāk uzskaitītajā sarakstā ir pāris punktu, ar kuru sastopies savā ģimenes dzīvē, tas uzreiz nenozīmē, ka vīrs noteikti krāpj.

Kam vērts pievērst uzmanību (secība nav svarīga)
• Viņš pēkšņi sācis pavadīt vairāk laika ārpus mājām (piemēram, aizkavējas darbā, maina eļļu automašīnai līdz desmitiem vakarā, dodas komandējumā).
• Sekss viņu sācis mazāk interesēt (sāp galva, jau aizmidzis, kad tu nāc gulēt vai vienkārši nereaģē uz tavu mēģinājumu tuvoties).
• Nodarbojoties ar seksu, pēkšņi maina savu uzvedību, ierastās pozas un kustību biežumu, neskatās tev sejā vai aizsedz to ar palagu.
• Viņš uzsāk muļķīgus strīdus (piemēram, ka tu slikti gatavo, gludini viņa kreklu vai ka tev šī kleita un frizūra galīgi nepiestāv utt.).
• Viņš pēkšņi sāk pirkt tev dāvanas un visādi izdabā (piemēram, tīra dzīvokli, pērk dārgas lietas, sava futbola vietā ļauj tev skatīties to, ko vēlies tu).

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu vairāk!

Leave a Comment