Kā iekvēlināt sevī kaisli? 10 veidi, kā pastiprināt seksuālo vēlmi

gultasvela_50029672

Regulāra nodarbošanās ar sportu

Fiziskie vingrinājumi nedaudz paaugstina testosterona līmeni organismā. Ne velti, sportistēm šā hormona līmenis ir augstāks nekā pārējām sievietēm – tas ir zinātnisks fakts.

Tas gan nenozīmē, ka tev noteikti vajag cilāt svarus vai grūst lodi. Visnotaļ labi derēs parasts fitness. Izvēlies to, kas tev vislabāk patīk – peldēšanu, dejas, aerobiku vai citu sportisku nodarbi. Tādējādi tu uzlabosi arī savu figūru, kas nav mazsvarīgi, lai izskatītos seksuāli pievilcīga.

Aromaterapija

Lai gan smaržas pašas par sevi nevar izraisīt iekāri un pamudināt uz aktīvu seksuālo darbību (pretēji reklāmai!), patīkami aromāti guļamistabā noskaņos uz romantiskas nots un uzlabos garastāvokli. Starp citu, neaizmirsti dāvināt savam vīrietim parfīmu, kas patīk tieši tev.

SPA procedūras

Silta vanna atslābina, noņem nogurumu un stresu, un tā nekaitēs pirms nodarbošanās ar mīlas priekiem. Hidromasāža, proti, dušas strūkla, kas vērsta uz konkrētām ķermeņa daļām, spēj diezgan spēcīgi uzbudināt. Tā kā tu vari eksperimentēt dušā, kamēr mīļotais vīrietis gaida gultā, un atgriezties gatava tuvībai. Varat arī ieiet dušā vai vannā kopā.

Lasi vēl: Kaisle sadedzina, prāts atvēsina. Mēģinām izprast kaisli

Rūpes par savu veselību un pareiza ēšana

Neaizmirsti regulāri apmeklēt ne tikai ginekologu, bet arī citus speciālistus, tostarp stomatologu. Jebkurš ķermenisks diskomforts izraisa satraukumu un nomāc dzimumtieksmi. Atceries arī, ka pareiza ēšana veicinās ne tikai labu veselību, bet arī seksuālo vēlmi.

Provocē vīrieti uz komplimentiem

Zināms, ka vīrietis mīl ar acīm, bet sieviete ar ausīm. Cik iespējams bieži provocē savu mīļoto vīrieti uz to, lai viņš tevi apbrīnotu un sacītu, cik tu esi brīnišķīga. Maigi vārdi, uzmanība, mīlestības apliecinājumi, komplimenti spēj iekvēlināt kaisli. Apzināšanās, ka tu esi iekārojama, izraisīs tevī vēlmi pēc tuvības.

Saules vannas

Ultravioletie stari iedarbojas uz ādu un izraisa D vitamīna izstrādāšanos. Rezultātā pieaug testosterona līmenis. Tomēr iedegumam jābūt vieglam. Pārmērīga sauļošanās saulē vai solārijā noved pie ādas novecošanās un var izprovocēt melanomas attīstību.

Pilnvērtīgs miegs

Sievietei nepieciešams gulēt ilgāk nekā vīrietim. Tāpēc nevajadzētu ekonomēt uz miega rēķina, lai ceptu mīļotajam vīrietim pīrāgus, veiktu dzīvokļa tīrīšanu vai veļas pārgludināšanu. Ja vīrietim seksu var sagribēties jebkurā laikā un jebkurā vietā, tad sievietes šajā plānā ir krietni prasīgākas.

Iedarbība uz erogēnajām zonām

Daudzām sievietēm erogēnā zona ir kakls. Citas sievietes uzbudina maigi pieskārieni krūtīm. Vispār visa āda cilvēkam ir seksuāls orgāns, īpaši sievietēm. Ne velti, svešu vīriešu pieskārieni sievietēs izraisa nepatiku un aizkaitinājumu.

Mazliet vīna

Nedaudz alkohola padara sievieti atbrīvotāku. Galvenais šajā lietā – nepārspīlēt, jo nevienu nespēs uzbudināt piedzērusies dāma. Savukārt glāze sarkanā vai baltā vīna pie vakariņām nāks par labu, jo noskaņos intīmajai tuvībai.

Avots: aif.ru

veselam_la.lv

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Jauns auto, neskatoties uz valdības uzliktajiem nodokļiem. Sava māja bez hipotēkas. Ceļojumi. Hobijs. Satikt savu īsto arī var tad, kad esi tu pati, nevis ar ikdienas rūpju grumbu pierē. Bērni prestižās skolās.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes. Nāc caur šo manu saiti un saņem vienu biļeti bez maksas.
    Starp citu – katra no janvāra līdz martam iegādātajām loterijas biļetēm piedalās loterijā, kuras balvu fondā ir 3 Apple portatīvie datori un pat BMW X6! (saskaņā ar Latvijas jaunpieņemtajiem likumiem, reģistrējot auto Latvijā pat nebūs jāmaksā reģistrācijas maksa)
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.
    Uzsāc gadu, satiekot savu veiksmi!

Leave a Comment