Kā izvēlēties naudas maku, kurā vienmēr būs nauda

Jūs būsiet pārsteigti: uz cik daudz naudas jums ir tieša ietekme no jūsu maka krāsas! Neticiet? Katrai lietai ir zināma enerģija, kas var būt vai nebūt saskaņota ar katras personas enerģiju. Protams, kad runa ir par svarīgu un nepieciešamu – piemēram, maku -, ir labāk, ka enerģija nav naidīga. Numeroloģija – skaitļu zinātne – piedāvā vienkāršu veidu, kā aprēķināt „pareizo” maku, t.i. cilvēks, kura enerģija palīdzēs palielināt jūsu materiālo bagātību. Šāda maka galvenā iezīme ir tās krāsa.

Naudas krāsa

Lai noteiktu, kāda maka krāsa jums sniegs finansiālu labklājību, saskaitiet visus pilnā dzimšanas datuma skaitļus.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada martam – dramatiskas izmaiņas visās dzīves sfērās!

Piemēram, personai, kas dzimusi 1985. gada 1. aprīlī, aprēķins būtu: 1+4+1+9+8+5=28=2+8=10=1+0=1.

Tiek uzskatīts, ka tikai trīs krāsas var dot bagātību: sarkans, zils un melns. Redzēsim, kā šīs krāsas ir saistītas ar jūsu dzimšanas datumu.

  • Sarkans maks Sarkans tiek uzskatīts par spēcīgāko krāsu, kas piesaista bagātības enerģiju. Tas ir ideāli piemērots cilvēkiem, kuru skaitlis ir 3, 5 un 7. Cilvēki, kas dzimuši šo skaitļu aizgādnībā, nepārtraukti prasa radošu iedvesmu. Viņu personīgā enerģija ir harmonija ar sarkanās krāsas spēku un spiedienu, tāpēc sarkanais maks baros savu enerģiju, paaugstinās viņu vitalitātes līmeni, galu galā tas būs viegli un patīkami pelnīt naudu.
  • Melns maks Melnais maks ir piemērots cilvēkiem ar 1, 2 un 8 dzimšanas skaitļiem. Tā ir gudrības krāsa, kas būs ideāla izvēle tiem, kas vienmēr klausās veselo saprātu, nevis intuīciju (bet “vienības”, “divi” un “astoņi”) tikai tādi). Tas nenozīmē, ka šādiem cilvēkiem trūkst iekšējas izjūtas – tas nav vienkārši pirmkārt materiālos jautājumos. Melnais maks šādām personām piešķirs praktiskumu, ļaus viņiem atbrīvoties no nevajadzīgiem aizspriedumiem un pielāgos tos vienā vilnī ar bagātības enerģiju.
  • Zils maks. Zils ir intuitīvu zināšanu krāsa. Visvairāk tas ir piemērots tiem, kas dzimuši 4, 6 un 9 skaitļa aizbildnībā. Šādi cilvēki garīgi attīstās un zina, kā atrast izeju no sarežģītām situācijām. Zilais maks ļaus viņiem iegūt lielāku pārliecību par savām spējām un uzlabot savu materiālo stāvokli, balstoties uz intuīciju. Zilās vibrācijas ir līdzīgas violetām vibrācijām – ja vēlaties, jūs varat pārtraukt izvēli pie šīs krāsas, bet nekādā gadījumā pie gaiši zilās krāsas!

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment