Kā mazuli grūtniecības laikā ietekmē nervi, asaras, histērijas

pregnancy

„Mieru, tikai mieru” teica neaizmirstamais Karlosons, kas dzīvoja uz jumta un viņa vārdi vairāk nekā citi der tām sievietēm, kuras atrodas tādā brīnišķīgajā savas dzīves periodā – bērna gaidībās. Kā nervi, asaras, histērijas ietekmē mazuli grūtniecības laikā?

 

Šķirsti lapas uz priekšu, lai iepazītos ar raksta saturu! 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sokkkolaaade</cite>

    Siis gan ir pilniigas mulkiibas.Tieshi shaadu rakstu deelj toposhaas maaminjas pieljauj lielu kluudu-apslaapee dabiskas emocijas.Ja gribas smieties-jasmejas,gribas raudaat-jaaraud.Pati pirmo bernu gaidiju 20 gadu vecumaa un saklausiijusies saadas mulkiibas,to vien tik dariiju,kaa sevi kontroleeju un apspiedu.Nedod Dievs kaads stresinsh!Bet tas ir normaali-beernam jaasajuut visas normaalaas organisma reakcijas uz apkarteejaas pasaules izraisiitiem faktoriem.Shadi mokoties izdariiju paari beernam,kursh piedzima rauduliigs un nemieriigs.Ir taads teiciens-gruutnieces neizraudaataas asaras izraud beerns peec piedzimshanas.Un ta ir taisniiba.
    Otrs beerns dzima 30 gados.Tad gan sev neko neliedzu-tieshi otraadi,laidu aaraa visas emocijas-un to bija daudz.Tai skaitaa asaras katru miilju briidi no pilniigi dazaadaam dziives situaacijaam.No savilnojuma,no dusmaam,no laimes,no apjukuma…..izdziivoju pilniigi visu!Un beerninsh piedzima,mieriigs,vesels un laimiigs.
    Saprotu,ka nevar buut labi gruutniecei dziivot pastaaviigaa stresaa,bet nu raudaat gan ieteiktu visaam,kad gribaas….juusu beerninsh to izdziivos ar jums un tas vinjam naaks tikai par labu.

Leave a Comment