Kā Merkura retrogrāds ietekmē tava Zodiaka mīlas dzīvi 31. augustā?

Mīlestības izpausmes praktiski visām Zodiaka zīmēm šajā datumā būs īpaši vienkāršas un patiesas!

AUNS

Šodien intuitīvi sajutīsi, kā savas attiecības padarīt spēcīgākas (ja tev tādas ir). Nāks apziņa, ka vēlies kaut ko patiešām nopietnu, un tev dienas otrajā pusē tiks dotas visas iespējas sevi pierādīt.

VĒRSIS

Lai gan vēl joprojām tev jātiek galā ar dažām uzticības problēmām, daļa tevis jau ir gatava patiesi mīlēt. Kāds cilvēks vai situācija šodien atnesīs jaunu mīlestības cerību.

DVĪŅI

Pārāk daudz kavēsies pagātnē un pie nepareizajiem cilvēkiem, tomēr kāda situācija atvērs jaunas durvis uz ko nebijušu. Jo vairāk fokusēsies uz citiem cilvēkiem, jo labāk sapratīsi, kas tev ir vajadzīgs.

VĒZIS

Kāds tev svarīgs sāks izturēties pret tevi, it kā tu būtu pašsaprotams. Ja blakus nav cilvēks, kurš ir pacietīgs un gatavs dot tev visu, kas tev ir vajadzīgs, tad iespējama šķiršanās. Tikai par labu tev pašam!

LAUVA

Šobrīd lietas nav īsti tādas, kā tu tās vēlies. Ir konkrēts balanss, pēc kura tev vēl ir jātiecas. Šodien būs jāstrādā pie attiecībām, jāizmēģina kas nebijis, ja vēlies justies labi.

JAUNAVA

Kāds, kurš tev ir svarīgs, šodien pievērsīs tev pastiprināti daudz uzmanības. Jutīsies kā uzkāpis laimes pauguriņā. Tikai atceries atdarīt ar to pašu, lai neizskaties pēc egoista.

SVARI

Dažas lietas vienkārši būs jāignorē. Kāds būs rīkojies egoistiski, bet tas nav jāņem pie sirds. Romantika uzpeldēs, ja palaidīsi vaļā nevajadzīgās, traucējošās lietas.

Lasi vēl: Viņi izšķīrās, un vīrs savas bijušās sievas nākamajam mīļotajam uzrakstīja šo vēstuli – VIENREIZĒJI!

SKORPIONS

Šobrīd tu pilnībā nevēlēsies būt viens, tev blakus ir vajadzīgi mīļotie cilvēki. Būsi ekstra-romantisks un sagaidīsi to pašu no partnera. Intīms vakars būs tieši laikā.

STRĒLNIEKS

Pārāk maz pēdējā laikā esi domājis par sevi un pārāk daudz koncentrējies uz citiem. Pienācis laiks saņemties un censties dabūt to, ko pats vēlies – šodien tas nāksies īpaši viegli.

MEŽĀZIS

Šodien tavas attiecības ieies jaunā fāzē. Ja tev ir otra pusīte, būs jauni piedzīvojumi un nebijušas sajūtas. Ja vēl esi laimes meklējumos, šī ir tā diena, kad īstais var parādīties aiz apvāršņa.

ŪDENSVĪRS

Enerģija mājās spēcīgi ietekmēs mīlas dzīvi. Lai gan vēl īsti nezini, kur atrodies mīlas lietās, būs visas iespējas to noskaidrot. Cilvēks, kurš tev rūp visvairāk, parādīs sevi no labākās puses.

ZIVIS

Nevarēsi īsti saprast, vai attiecības, kuras vēlies, ir tās, kas tev ir vajadzīgas. Šodien būs šaubīga diena, tādēļ romantika tiks nolikta malā. Ja atbrīvosies no traucējošajām domām, vari piedzīvot brīnumu lietas!

Avots: yourtango.com

Leave a Comment