Kā neitralizēt pH līmeni organismā? tas ir vienkāršāk nekā tu domā!

php_limenis

Daudzus cilvēkus nomoka sūdzības par veselību, kurām, šķiet, nav tiešas saistības ar viņu ķermeņa izmēru, fizisko aktivitāšu daudzumu vai vecumu. Viņi varētu sūdzēties par tādiem simptomiem, kā grēmas, šķidruma aizture, aizcietējumi, sāpes locītavās, galvassāpes, nogurums un neizpratne, kas ir pie vainas.

Daži pētnieki ir atklājuši, ka skāba ķermeņa vide var novest pie locītavu problēmām un kaulu vispārējās izturības pasliktināšanās, jo ķermenis, mēģinot labot sava As**s sastāva skābumu, atņem sārmainās minerālvielas kauliem, kas padara tos trauslus. Kaut arī visi šie simptomi var rasties citu problēmu dēļ, daudzos gadījumos tie var būt tieši saistīti ar skābuma/sārmainības līdzsvaru ķermenī un As**sritē.

Lasi arī: Uzmanību: gāzēti dzērieni, izrādās, ir vēl daudz kaitīgāki nekā domājām!

Veselīga pH līmeņa ieviešana var veicināt ievērojamus Vese***as uzlabojumus pat bez dārgu medikamentu, sarežģītu diētu vai kāda cita veida medicīniskas iejaukšanās. Tas var uzlabot arī šūnu funkciju, samazināt saslimstību un palīdzēt ar smago metālu detoksikāciju. Pareizā līdzsvara ieviešanas noslēpums ir uzņemt pārtikā atbilstošus ēdienus un dzērienus. Šajā rakstā atradīsi, uz kuriem ēdieniem un dzērieniem vajadzētu koncentrēties un kurus vajadzētu lietot pēc iespējas mazāk vai izvairīties no tiem.

Šķir nākamo lapu un lasi, kā normalizēt skābju-sārmu līmeni organismā:

Leave a Comment