Kā palīdzēt ādai saglabāt dabiskās aizsargspējas. Programma visai dienai

veseliga_partika
Āda ir sistēma, kurai piemīt pašregulējošas spējas. Ja to pilnībā nodrošina ar antioksidantiem no malas, tā pamazām kļūst arvien slinkāka, pārstāj darboties ar pilnu atdevi un sāk pieprasīt arvien vairāk un vairāk līdzekļu cīņai ar brīvajiem radikāļiem.

Tāpēc ļoti svarīgi prasmīgi savienot aizsargājošo kosmētiku ar pareizu uzturu, lai āda nepārstātu pati sevi apgādāt ar antioksidantiem.

Daba cilvēku ir apveltījusi ar savu antioksidantu sistēmu, kas neļauj organismā uzkrāties brīvajiem radikāļiem – nestabilajām molekulām, kuras bojā šūnas. Šī sistēma sastāv no organismā izstrādātajiem fermentiem: antioksidantiem, dažādiem olbaltumiem, hormoniem (estrogēnu un tiroksīnu), A, E, K un C vitamīnu, kurus uzņemam ar uzturu.

Taču, lai arī šī sargu komanda ir spēcīga, tās darbs nav no vieglajiem, tāpēc ar laiku, pakļauta brīvo radikāļu lavīnas spiedienam, tā tomēr novājinās. Nostiprināt aizsargvairogu, lai tas efektīvāk aizsargātu visas dienas garumā, var, prasmīgi apvienojot kosmētikas līdzekļus ar uzturā lietotajiem pārtikas produktiem.

Lasi arī: Viņš sūdzējās, ka viņa sieva izskatās pārāk veca – viņas atbilde bija PERFEKTA!

Šķir nākamo lapu un uzzini, kas ādai vajadzīgs katrā diennakts laikā!

Leave a Comment