Kā pārtraukt mīlēt to, kurš tevi nemīl!

Mīlēt kādu, ir brīnišķīga sajūta, bet tikai tad, ja tā ir savstarpēja! Ja jūs mīlestībā neesat gandarīts, mēs jums sniedzam 7 padomus, kas palīdzēs jums atgriezties normālā dzīvē!

1. Saprotiet, ka ar jums viss ir kārtībā

Ir grūti atrast cilvēku pasaulē, kas nekad nav saskāries ar mīlestības atteikumi vismaz vienu reizi savā dzīvē. Situācija, kurā jūs tagad esat, var šķist briesmīga, bet tā ir tikai daļa no dzīves. To var pat uzskatīt par pašsaprotamu, ka jums bija jāiet tam cauri.

Tāpēc jums nevajadzētu uzskatīt sevi par traku, jo jūs nepamatoti mīlējāt kādu. Mēs visi esam cilvēki, tikai dažreiz mēs nevaram kontrolēt savas jūtas, bet tas nepadara mūs nenormālus vai jukušus.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kas ir visvairāk atkarīgas no mīlestības

Pirmais solis ceļā uz dziedināšanu ir apzināties, ka ar jums nekas katastrofāls nenotiek. Tas, protams, ir sāpīgs process, bet tas vienkārši ir jāapgūst.

2. Dodiet sev laiku

Jūs ejat cauri grūtam laikam. Tāpēc ir nepieciešams laiks, lai mazliet nomierinātos. Nespiediet sevi smaidīt tūlīt pēc atteikuma. Jūsu jūtas pret šo personu nevajadzētu samazināt līdz minimumam. Gluži pretēji, jums ir jāpieņem un jāsaprot, ja jūs grasāties tās pārvarēt. Pretējā gadījumā tas viss jūs nospiedīs brīdī, kad jūs to vismazāk sagaidāt.

3. Pieņemiet faktus

Patiesībā jūs nevarat kontrolēt citas personas jūtas. Jo ātrāk jūs to sapratīsiet, jo ātrāk jūs varat virzīsieties uz priekšu. Vienkārši atlaidiet to personu, kas jūs nemīl. Jūs, iespējams, nevarēsiet nekavējoties atbrīvoties no sajūtām, kas jums ir pret viņu. Vēl svarīgāk ir saprast, ka viņi nevar sākt ar jums nokļūt sajūtās uz klikšķi.

4. Paņemiet pārtraukumu no šīs personas.

Dažreiz mēs iemīlamies personā, ko katru dienu redzam. Tas varētu būt kolēģis, klasesbiedrs vai pat labākais draugs. Ja jūsu mīļotājam nav jūtu pret jums, tad ikdienas tikšanās ar šo personu var jums kaitēt.

Pat ja jūs domājat, ka varat to apspiest, pievērsiet uzmanību tam, lai jūs pavadīttu laiku prom no šīs personas. Tas var būt ļoti svarīgi jūsu garīgajai Vese***ai.

5. Izsakiet sevi

Galu galā pat lojālāko draugu nevar izmantot kā atbalstu 24/7. Jums ir jābūt pieaugušam un jāspēj paust savas jūtas.

Ja esat radošs cilvēks, varat izrādīt savu iekšējo satricinājumu. Kas zina, varbūt jūs izveidosiet savu labāko darbu šajā dzīves recesijas laikā.

LASI ARĪ: 21 pazīme, kas norāda, ka jums ir jāatbrīvojas no pagātnes un jādodas tālāk

6. Svētība atteikumā

Tas var likties muļķīgi, bet tas tā ir. Tagad jūs varat koncentrēties uz labāko un galu galā turpināt savu dzīvi.

Padomājiet par visiem tiem pāriem, kuri ir neapmierināti viņu attiecībās. Laulātie pāri var izskatīties kā laimīgākie cilvēki uz zemes sociālajos tīklos. Tomēr šķiršanās sabiedrībā tagad ir ļoti izplatīta, un parasti mīlošie pāri kļūst par nežēlīgiem ienaidniekiem. Viņi var pat justies, ka viņi ir iztērējuši savus dzīves labākos gadus tiem, kas to nav pelnījuši.

7. Turpiniet dzīvot savu dzīvi.

Neveiksme var izraisīt sāpes saskaņā ar zinātni, bet tā pati zinātne dod mums atslēgu tās pārvarēšanai! Jūs nevarat piespiest kādu sevi mīlēt. Labākais veids, kā to uzņemt un virzīties tālāk, cenšoties piesaistīt kādu jūsu dzīvē, kas jūs novērtē. Esiet nobriedis cilvēks, izvairieties no nežēlības pret jūtām.

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment