Padomi, kā ātri un patstāvīgi atbrīvoties no stresa – tikt galā ar stresu ir gribas jautājums

stress

Dzīvojot pilsētas ritmā mēs vienmēr saskaramies ar stresu. Mūsu organisms un psihe ne vienmēr ir gatavas cīnīties ar nostādītiem pienākumiem. Reizēm rodas vēlme apgulties un neko nedarīt, atpūsties morāli un fiziski, lai pārdzīvotu grūtas dienas gaitu.

Taču ne vienmēr ir iespēja apstāties un atpūsties, nerunājot par atvaļinājumiem un pilnvērtīgām atpūtām. Portāls “Zeltene” Jums atklās to, ko varētu izmainīt Jūsu dzīvē, lai izvairītos no šīs problēmas.

Pareizs dienas režīms

Pirmkārt, vajag pievērst uzmanību savam dienas režīmam. Ja jūs jūtat pastāvīgu nogurumu un nervozitāti, vajadzētu uzlabot režīmu. Centieties iet gulēt nedaudz agrāk, taču vislabāk – ikdienā vienā un tajā pašā laikā.

Piecelties no rīta būs vieglāk – ja rītu jūs sāksiet ar noteiktu rituālu veikšanu. Jūsu nelabvēlīgā modinātāja signāla vietā no rīta varētu likt mīļāko radiostaciju, brokastis pagatavot vakarā, lai no rīta tam nevajadzētu veltīt laiku un lai varētu mierīgi sataisīties un doties uz darbu.

Lasi arī: Kā tikt galā ar stresa sekām – padomi un idejas, kā sakārtot veselību

Veiciet pāris vingrinājumus no rītiem. Tas uzlādēs jūsu enerģiju. Ja jūs smēķējat, tad vēlams uzreiz pēc pamošanās to nedarīt – atlieciet šo nodarbi uz to brīdi, kad esat jau paēdusi brokastis.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment