Kā pazīt sargeņģeļa dotās zīmes: ko viņi palīdz un ko nemaina

Par sargeņģeļu esamību un klātbūtni runā arvien biežāk. Informācijas ir daudz, taču, lai no teorijas pārietu uz praktisku darbību un iemācītos komunicēt ar savu eņģeli-sargātāju, vispirms jāatver smalkā sajūtu pasaule un jāļaujas informācijas plūsmai.

Redzēt ar sajūtām – tāds ir mūsu uzdevums. Kā to paveikt?

Kas ir eņģelis? Vai visi eņģeļi ir sargeņģeļi?

Gaismas darbiniece, ezoteriķe un eņģeļu praktiķe-medijs Maruta Pētersone, kura informāciju saņem no eņģeļiem, skaidro, ka eņģeļa definīcija lielākoties ir atkarīga no konkrētā cilvēka uztveres. Kādam tā būs aizgājuša tuvinieka dvēselīte, citam – būtne ar spārniem un nimbu, vēl kādam – enerģija vai intuīcija, pieskāriens vējā, zīme ceļa galā vai tml. Katram no viņiem būs taisnība.

Arī dziedniece, gaišreģe un personības izaugsmes konsultante Agnese Ziediņa-Zariņa uzsver, ka eņģelis cilvēkam var parādīties jebkādā formā, arī kā mirušais radinieks vai būtne ar baltiem spārniem. Galvenais, lai pašam cilvēkam šī forma šķistu pieņemama.

“Visumā ir sava gaismas būtņu hierarhija, un mums nevajadzētu vērsties pie savu sargeņģeļu vadības vai pat vēl augstāk – pie eņģeļu vadītājiem. Kāpēc? Jo katram ir sava misija, pienākumi un kompetences. Tas nozīmē – lai cik skaļi un tālu mēs lūgtos, mūs dzird un ar mums strādā vienīgi mūsu sargeņģelis,” skaidro Agnese. Sargeņģeļi jeb dzīves pavadoņi ir mums blakus no pirmā līdz pēdējam brīdim. Tās ir par cilvēku augstāk attīstītas enerģētiskas gaismas būtnes, kuru misija ir palīdzēt. Tās mūs sargā no priekšlaicīgas Nā*es un citiem negatīviem notikumiem, kas var atgadīties neparedzētu apstākļu dēļ. Tajā pašā laikā sargeņģeļiem nav tiesību pasargāt cilvēkus no tām situācijām, kas ir liktenīgas jeb karmiski nolemtas. Viņi neizjauc mūsu dzīves scenāriju, bet gan pieskata, lai tam sekojam.

Abas ezoteriķes ir vienisprātis – katram cilvēkam ir vairāki sargeņģeļi. Agnese gan precizē, ka vidēji to ir pieci, tomēr kopā ar cilvēku vienmēr ir tikai viens – galvenais sargeņģelis. Atsevišķās situācijās pievienojas pārējie četri, bet pavisam kritiskos brīžos – pat vairāki desmiti eņģeļu.

Lasi vēl: Tavs Zodiakālā apļa sargeņģelis. Ar kādiem talantiem viņš tevi apveltījis?

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu vairāk par sargeņģeļiem!

Leave a Comment