Gadalaiku Horo***ps. Kā piedzimšanas sezona ietekmē cilvēka dzīvi?

Pavasaris

Līdz ar sauli, kas kāpj arvien augstāk un augstāk virs horizonta, arī pavasarī dzimušie cilvēki ātrāk par citiem attīstās kā fiziski, tā arī psihiski.

Aug viņi gandrīz vai acīm redzami, agri atklāj savus talantus, agri iemīlas, apprecas un pamet vecāku mājas. Vislielāko spēka pieplūdumu viņi jūt 20-30 gadu vecumā. Arī viņu ekonomiskais un sociālais stāvoklis šajā laikā ir visai augsts.

Dzīves pasniegtos labumus viņi bauda jau kopš agras bērnības, taču aptuveni 40 gadu vecumā fiziskais un seksuālais stāvoklis sāk slīdēt lejup. Stabila paliek tikai pārticība. Pēc tam iestājas barga ziema – parādās dažādas Sli**bas, nesaskaņas ģimenē, vilšanās.

Vasara

Zeme smaržo, saule ir zenītā, tāpēc vasaras bērniem dabas dāvanas tiek pasniegtas uzreiz, bet skolas gados veiksme sasniedz maksimumu. Šajā laikā atplaukst visi talanti, apkārtējo atsaucība, nereti tiek saņemts arī mantojums.

Uzplaukums turpinās līdz 20 gadu vecumam. Šie cilvēki ir jautri, enerģiski, mīlestības pārpilni. Pēc tam liktenī parādās plaisa: karjera piebremzējas, mīlestība apdziest, ārējais izskats zaudē agrāko košumu. Jau 40 gadu vecumā viņu dzīvē iestājas ziema. Uzrodas materiālās problēmas, bet kāda liktenīga kļūda darbā var sabojāt visu karjeru. Draugi pamazām no šiem neveiksminiekiem novēršas. Taču pēc ziemas pavisam negaidot viņu dzīvē vēlreiz iestājas pavasaris, un notiek tas aptuveni 50 gadu vecumā. Šajā laikā atnāk arī otrā jaunība: atkal var uzplaukt mīlestība, pavērties jaunas iespējas biznesā.

Rudens

Lai gan šai laikā dzimušie bērni nākuši pasaulē tā sauktajā ražas sezonā, kas ir dāsna un bagāta, taču to pavisam drīz nomaina lieti un aukstums – mēneši, kad saulainu dienu kļūst arvien mazāk un mazāk. Tāpēc, neraugoties uz to, ka agrā bērnībā viņi dzīvo pārticībā un mīlestības atmosfērā, jau skolas gados nākas sadurties ar lieliem šķēršļiem. Materiālās grūtības ģimenē, bieži vecāku šķiršanās, nesapratne no skolotāju un vienaudžu puses, nelaimīga mīlestība… Ir jābūt patiesi pacietīgam, lai to visu pārdzīvotu.

Tie, kas centīgi pārvar visas šīs dzīves grūtības, pēc 30 gadu vecuma saņem likteņa atbalstu. Karjera, reputācija, mīlestība, nauda – tas viss pamazām atnāk un pilnībā kompensē iepriekšējo neveiksmīgo dzīves periodu.

Aptuveni 50 gadu vecumā viņu dzīvē iestājas īsts pavasaris, kas pāriet mierīgā saulainā vasarā. Bet mūža nogalē atkal iestājies rudens, un otra ziema diez vai viņu dzīvē atkārtosies.

Zivis

Tos, kas nākuši pasaulē šajā gadalaikā, daba nelutina ne ar kādām dāvanām. Tāpēc pirmajos dzīves gados ziemas bērni ir vārgi, daudz slimo, bieži gūst traumas. Viņus nomāc vecāku biežās ķildas, viņiem grūti atrast īstus draugus. Pat ja bērns piedzimis pārtikušā ģimenē, kopš pašas mazotnes viņu apņem drūma atmosfēra. Viņš noslēdzas sevī un var kļūt vienpatis. Tā tas turpinās līdz 30 gadu vecumam. Pēc tam iestājas pavasaris. Tiesa, tikai tiem, kas piedzimuši siltā ziemā, jo viņiem laimīgāks dzīves periods iestājas agrāk. Tiem, kuru dzimšanas dienā ziema aiz loga bijusi barga, jāapbruņojas ar pacietību: viņi dažādus likteņa triecienus var gaidīt līdz par 50 gadu vecumam. Laime, karjera, īsta mīlestība pie viņiem atnāk vēlu, toties – paliek ilgi, praktiski uz visu atlikušo mūžu.

 

Avots:

la.lv

Leave a Comment