Kā sadraudzēties ar veiksmi un veidot afirmācijas, māca astropsiholoģe

sievietevasara-664x443

Daudziem šķiet, ka veiksme ir nejaušību spēle, ar ko izklaidējas liktenis. Astrologi atgādina, ka uz veiksmīgumu norāda labvēlīgi Jupitera aspekti cilvēka dzimšanas kartē.

Literārās valodas vārdnīcā vārds skaidrots kā vēlams, gaidīts iznākums, panākums. Stāsta Kristīne Dunska, juriste un astropsiholoģe.

Lai kā šo jēdzienu tveram, vienmēr kārojas, kaut veiksmes būtu vairāk – sakliegt to, pievilināt, pieburt! Buršanās te lieka, jo šī dzīves balva visvairāk tomēr atkarīga no gribasspēka, domām un emocijām, kas apzināti koncentrētas kāda mērķa sasniegšanai. Arī veidos, kas mūsdienu racionālajiem prātiem varbūt šķiet naivi un bērnišķīgi.

Šķir lapu tālāk un uzzini, kā sadraudzēties ar veiksmi!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ziemassvētku veiksme jau gaida. Vai Tu aiziesi to satikt jau šodien? http://ej.uz/8sdn</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment