Kā savu dzīvi padarīt nepārspējamu? Ļoti iedarbīgi padomi!

1

Dažkārt dzīvē ir grūti saņemties un darīt visu iespējamo, lai padarītu sevi laimīgu, tādēļ ir nepieciešami daži palīglīdzekļi.

Un svarīgākais palīglīdzeklis šajā cīņā ir tavs prāts. Tas, ko tu domāsi, atspoguļosies uz savu dzīvi, tādēļ ir svarīgi rīkoties tā, lai visi notikumi, ko tu izraisi, labi atspaidotos uz tavu iekšējo pasauli un nākotnes mērķiem.

Mēs tev piedāvājam Marka Tveina (“Haklberija Fina piedzīvojumi” un “Toma Sojera piedzīvojumi” autora) dāvātus padomus, kā sākt beidzot dzīvot tādu dzīvi, par ko tev pašam būs prieks.

Šķir lapu tālāk, lai lasītu padomus!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ziemassvētku veiksme jau gaida. Vai Tu aiziesi to satikt jau šodien? http://ej.uz/8sdn</cite>

    Prātā nāk pamācošs stāsts. Kāds dziļi ticīgs vīrs, kurš visu mūžu smagi strādājis, bet dzīvojis nabadzībā, nomirst un nonāk pie Debesu vārtiem. Satiek Dievu un pārmetoši tam jautā – kā ta nākas – visu mūžu strādāju, pildīju baušļus, gāju uz baznīcu, kur atdevu desmito tiesu. Lūdzu tevi, lai palīdzi izrauties no nabadzības, lai ģimenei nav jābadojas. Bet tu man neko nepalīdzēji. Dievs esot atbildējis – bet tu vismaz reizi būtu loterijas biļeti nopircis…
    Ne visi var atļauties nopirkt salonā jaunu auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Nopērc savu laimīgo biļeti jau šodien un pārvērt dzīvi sapnī!

Leave a Comment