Kā tev veiksies mīlestībā jūnijā? Noskaidro pēc savas Zodiaka zīmes!

Mīlestībā bieži vien iet kā pa kalniem un lejām, tādēļ ir tieši laikā iepriekš sagatavoties dažādiem dzīves pavērsieniem.

Uzzini, kā tev jūnijā veiksies mīlestības frontē – iespējamas jaunas iepazīšanās, arī šķiršanās un sevis meklējumi.

AUNS

Jūnijs nebūs mēnesis, kad pašam gribēsies domāt par romantiku, jo priekšplānā būs izvirzījies darbs un pienākumi. Tomēr mīlestība tevi vienu nepametīs – kad tas visvairāk būs nepieciešams, šī joma tiks aizpildīta – vai nu jau ar esošo mīlas partneri vai arī kādu, kurš jau slepus ir vēlējies tevi iepazīt.

VĒRSIS

Tev jūnijs mīlestībā sagādās daudz pārsteigumu. Jaunas atklāsmes, arī strīdi, nesaprašanās un iespējama pat šķiršanās, ja esi attiecībās, kas vairāk bendē nekā dod laba. Esošās attiecības saglabāsies neitrālas, ja tās ir stabilas.

DVĪŅI

Būs jāveic dažādi grozījumi mīlas frontē. Gribēsi izmēģināt visu un visus, tomēr tev ir tādas atbildības, kas liedz to darīt. Ieteicams mazliet lietā likt loģiku, lai “neiekristu” uz cilvēkiem, kuri tavam raksturam ir pilnīgi nepiemēroti.

VĒZIS

Mīlestība nesīs daudz jaunu vēsmu. Vēzis staros un ļoti patiks pretējā dzimuma pārstāvjiem, tomēr pašam uz romantiku prāts īsti nenesīsies. Vēzis būs pārāk sapīcis, lai domātu par attiecībām – tamdēļ esošajās būs gaidāmas nesaskaņas, bet jaunas attiecības veidot neizdosies.

LAUVA

Tu šomēnes saņemsi daudz uzmanības no pretējā dzimuma pārstāvjiem. Tev vairāk nekā citām Zodiaka zīmēm jūnijā ir iespēja satikt savu īsto dzīves mīlestību, tomēr tas būs atkarīgs no tevis paša – ja pārāk daudz nepievērsīsies darbam, atliks laika mīlestībai un romantikai.

JAUNAVA

Iespējams, ka tava slepenā mīlestība tevi beidzot pamanīs, tomēr, ja vēlēsies, lai kaut kas notiek, būs jārīkojas pašam. Veiksme mīlestībā ir atkarīga no tevis, tomēr tu vari izdomāt arī nogaidīt un pieķerties šai dzīves jomai aptuveni pēc 2 mēnešiem.

Lasi vēl: Noskaidro pēc Zodiaka zīmes: kādēļ mīlēt tevi ir slikti un kādēļ – labi!

SVARI

Mīlestībā būs ne mazums problēmu, prāts netiks skaidrībā par to, kas ir tas, ko tu tiešām vēlies. Tas sagādās ne mazums uztraukumu un pārdzīvojumu – tā teikt, cietīsi pats no savas neizlēmības, tomēr mēneša beigās vari gaidīt kādu gaismas stariņu, kas teiks priekšā, kas ir pareizas ceļš, pa kuru iet.

SKORPIONS

Jūnijs mīlestībā nenesīs nekādus īpašus pārsteigumus – viss saglabāsies aptuveni tā, kā tas ir. Milzīga seksuālā enerģija, tādēļ šis ir labs mēnesis, kad ieņemt bērnus, bet tad tev šim solim ir jābūt ļoti gatavam. Mīlestībā nedrīksti darīt neko spontānu, jo tad to nāksies nožēlot.

STRĒLNIEKS

Beidzot būs sajūta, ka esi ticis skaidrībā pats ar sevi, un varēsi nodoties arī romantiskiem piedzīvojumiem. Ja neesi attiecībās, tad jaunas attiecības šomēnes neveidosies, bet būs jautri, spontāni piedzīvojumi. Aizņemtie Strēlnieki gan varēs kārtīgi baudīt to, ko attiecības ir spējīgas dot.

MEŽĀZIS

Ļoti daudz gribēsies analizēt attiecību jomu. Aizņemtajiem Mežāžiem iestāsies attiecību krīze, par ko viņu partneri nenojautīs. Būs jautājumi par to, vai tas pašpietiekamajam Mežāzim vispār ir vajadzīgs. Brīvie Mežāži romantiku baudīs uz pilnu klapi, nedomājot par avantūru sekām.

ŪDENSVĪRS

Mīlestība tev nenāks ne prātā. Viss vienkārši būs pa vecam, negribēsi pārāk daudz domāt par kaut kādām pārmaiņām, jo būs lietas, kas šobrīd spēlēs svarīgāku lomu. Ja aizņemtajiem Ūdensvīriem galvā nāk domas par šķiršanos, tās nevajag ņemt vērā – tas ir tikai mirkļa vājums.

ZIVIS

Ja izvēlēsies izlīst ārā no savas alas, brīvās Zivis var satikt kādu īpašu cilvēku. Savi standarti ir jānolaiž mazliet zemāk, citādi nāksies piedzīvot neskaitāmas vilšanās, kas nav citu, bet gan pašu Zivju vaina. Romantika var darīt īstus brīnumus, ja vien Zivis tam atļaus notikt.

Leave a Comment