Kāda ir piemērotākā mīlestības dziesma tavai horoskopa zīmei?

best power ballad

Mums katram ir sava mūzikas gaume, tomēr, tici vai nē, arī pēc tavas horoskopa zīmes ir iespējams noteikt, kāda mīlestības dziesma tevī izraisa patīkamākās emocijas.

Šī dziesma noteikti pieliks tavai mīlas dzīvei papildus jaudu vai arī beidzot izskaidros tev, kas īsti ir mīlestība. Tāpat arī palīdzēs tikt pāri salauztai sirdij.

 
 

AUNS Kā jau optimisti, Auni nekad nepārstāj ticēt, viņi vienmēr turpinās saglabāt sevī šo sajūtu. Pateicoties entuziasmam un drosmei, ko izstaro Auns, vari iesēsties vēlākajā autobusa reisā, ieslēgt austiņās šo dziesmu un vienkārši..būt. Mīlestības dēļ.

VĒZIS ir uzticams un neatkārtojams, tomēr viņš var būt arī pārāk “lipīgs” un prasīgs. Vienvārdsakot, nopietnas attiecības viņam patiešām ir  nopietnas. Šī dziesma pilnībā raksturo tavu mīlas dzīvi – tu nevēlies tajā nokavēt pilnīgi neko. Un tā kā tev arī ļoti patīk sāpju gadījumā sevi vēl papildus sasāpināt, ieslēdz šo dziesmu, kad esi dušā un dziedi līdzi – neviens nemaz nenojauš, ka spēj paņemt tik augstas notis.

 

LAUVA Nav labākas garastāvokļa uzlabotājas Lauvai par šo dziesmu. Tu iestājies par savu mīlestību, otru cilvēku vienmēr aizstāvēsi. Lai arī no ārpuses izskaties ļoti spēcīgs, iekšā esi viegli ievainojams. Tava dāsnā daba garantē to, ka būsi pie sava mīļotā cilvēka lai tur vai kas.

 

JAUNAVA ir analītiska un noteikti tāda personība, kuru uzreiz piesaistīs kaut vai tikai dziesmas metaforiskais nosaukums –
“Katrai rozei ir savs ērkšķis” . Tava vērīgā daba palīdz atklāt pārpildīto svētlaimi, ko piedzīvo mīlestības gadījumā – lai arī cik daudz izaicinājumu tā pieprasītu.

 

SVARI Ideālists un diplomāts- tu esi zīme, kura noteikti mīlestībai visvairāk vēlas dot arī otro iespēju, neskatoties uz to, cik situācijā patiesībā ir briesmīga. Šī dziesma tevī rada māju sajūtu un pilnībā aizsniedz tās ķermeņa vietas, kurās plūst mīlestība.

 

SKORPIONS Viņa kaisles un novērošanas mākslas sajaukums ir īstā recepte sirdssāpēm. Tu visu izjūti ļoti spēcīgi un nespēj slēpt savas emocijas. “Mīlestība sāp” runā par tavu mīlestības dzīvi – sasniedz tavas dvēseles dziļākos nostūrus. Šī dziesma tev palīdzēs tad, kad būs nepieciešams iet cauri smagām šķiršanās sāpēm.

 

STRĒLNIEKS Tā kā tev ar emocijām ir tā, kā ir, tev noteikti bieži nākas sev uzdot jautājumu: “Vai es patiešām esmu iemīlējies?” Parasti tu pārāk esi aizņemts ar apkārtējās pasaules iepazīšanu un dažādiem piedzīvojumiem, tādēļ brīdi, kad sāksi just mīlestību, vari arī nepamanīt. Tomēr neuztraucies, Whitesnake ir šeit, lai tev visu izskaidrotu.

 

MEŽĀZIS ir ļoti uzticīgs, un  visi ļoti labi to zina. Tieši tāpēc viņš ies cauri rozēm un ērkšķiem ar savu mīļoto kopā. Kad runā ambīcijas, tava personība nebaidās no izaicinājumiem, ko uzliek mīlestība. 

 

ŪDENSVĪRS Mazliet atstums no mīlestības, mazliet ne-emocionāls. Tu vari domāt, kāda vispār jēga no kaut kādām dziesmām par mīlestību. Kamēr vari būt priecīgs, ka šķiršanās dēļ nepiedzīvo tik lielas sāpes kā citas horoskopa zīmes, tev tomēr ir nepieciešama palīdzīga roka, kad viss ir nonācis līdz mīlestībai. Šī dziesma pilnībā raksturo tevi.

ZIVIS Līdzjūtīgs, ļoti jūtīgs un gatavs ziedoties savam mīļotajam cilvēkam. Tu esi liels romantiķis, un nav labākas mīlestības balādes tev kā šī saldā dziesma – Heaven (Debesis). Šajā dziesmā atklājas tava nebeidzā romantiskā puse. 

Avots: www.yourtango.com

 

COMMENTS

Leave a Comment