Kāda pusaudža vēstule saviem vecākiem: “Ir lietas, kas ir sliktākas par sliktām atzīmēm skolā”

“Dārgais tēvs,

Rakstiskā veidā esmu spiests paziņot, ka man vajadzēja aiziet no mājām ar savu jauno draudzeni, jo es zināju, ka jums ar mammu par to būs skandāls. Es viņu ļoti mīlu. Taču es zinu, ka Jūs nebūsiet apmierināti par mūsu attiecībām viņas pīrsinga, tetovējumu, “baikera” drēbju dēļ un arī tādēļ, ka viņa ir daudz vecāka par mani. Bet runa nav tikai par jūtām. Viņa ir stāvoklī.

Viņu sauc Sāra. Viņa ir pārliecināta, ka mēs būsim laimīgi kopā dzīvodami. Viņai ir “treileris” mežā un vesela kaudze malkas, kas pietiktu visai ziemai. Mēs sapņojam par daudz bērniem. Sāra man pavēra acis par to, ka marihuāna īstenībā nav nemaz tik kaitīga. Mēs plānojam to audzēt gan priekš sevis, gan priekš citiem, lai mums pietiktu naudas kokaīnam – jo normas robežās tam arī nav ne vainas. Bet pa to laiku mēs lūgsimies par to, lai tiktu sameklēta vakcīna pret AIDU, tādēļ, ka vajadzētu izārstēt Saru – viņa to ir pelnījusi!

Lasi arī: Viņi izšķīrās, un vīrs savas bijušās sievas nākamajam mīļotajam uzrakstīja šo vēstuli

Neuztraucies, tēt, man jau ir 15, es spēšu par sevi parūpeties. Kādreiz mēs atnāksim ciemos, lai Jūs iepazīstinātu ar mazbērniem.

Ar mīlestību, jūsu dēls Džošua.

P.S Tēt, tas viss ir sacerēts. Patiesībā esmu pie Džeisona. Vienkārši vēlējos tev atgādināt, ka ir lietas, kas ir sliktākas par sliktām atzīmēm liecībā (tā stāv uz virtuves galda). Pazvani man tad, kad es varēšu atgriezties mājās! Mīlu Jūs!”

 

Avots: adme.ru

COMMENTS

Leave a Comment