Kādēļ īsts vīrietis tevi nekad nekrāps? Drošas pazīmes!

 

Īsts vīrietis ir emocionāli stabils

Visbiežāk ir dzirdēts, ka sievietēm ir grūti kontrolēt savas emocijas, tomēr ar vīriešiem mēdz būt trakāk. Kamēr sievietes spēj saņemties runāt un diskutēt par savām emocijām, vīrieši tās patur pie sevis. Protams, tas arī ir tikai līdz mirklim, kad viņš eksplodē, jo visiem mēdz sakrāties mazliet par daudz.

Šādā “eksplozijas” stadijā vīrietis, lai nomierinātos, ir spējīgs uz visbriesmīgākajām lietām – arī krāpšanu, tādēļ, ja tavs vīrietis vienmēr tēlo, ka viss ir kārtībā, lai gan patiesībā zini, ka tā nav, uzmanies!

2

Vīrietim ir pietiekami spēcīga griba, lai “to tur” paturētu biksēs

Jā, tā nu tas ir – vīrieši grib pārgulēt ar praktiski visām pēc viņu domām skaistajām sievietēm. Tomēr īsts vīrietis neriskēs ar to, kas viņam ir, lai tikai uz dažām minūtēm būtu tur, kur viņam, visticamāk, neizveidosies nekāda dziļāka ķīmija. Ja viņš ļoti grib seksu, viņš gulēs ar tevi, nevis ar citām.

Īsts vīrietis netiekas ar sievieti, kuru viņš nemīl vai kuru viņš potenciāli nevarētu kādu dienu iemīlēt

Mēs visi kādreiz esam satikušies ar cilvēku, ar kuru sākotnēji neizveidojas nekāda ķīmija – bet tas jau ir indikators, ka nekas vēlāk arī neizdosies. Tomēr daži paliek šādās “attiecībās” tikai tādēļ, lai kaut kas viņu dzīvē notiktu.

Īsts vīrietis saprot, ka sieviete nav objekts, ko izmantot, bet gan cilvēks, tādēļ būs kopā tikai ar to, kuru patiesi mīl vai ir spējīgs iemīlēt.

Īsts vīrietis ir respektabls

Viņš ne tikai pret tevi, bet arī citiem cilvēkiem izturas ar cieņu. Krāpšana ir melošana – un tā ir necieņas izrādīšana, tieši tādēļ vari  novērot – kā viņš izturas pret cilvēkiem, tā viņš, visticamāk, agri vai vēlu izturēsies pret tevi. Un necieņa var novest arī pie krāpšanas.

3

Īsts vīrietis nekad ar nodomu nesāpinās sievieti, kuru mīl

Viņš par tevi rūpēsies un centīsies darīt tā, lai ar jūsu attiecībām viss būtu kārtībā. Ja zinās, ka kāda konkrēta rīcība tevi var sāpināt, viņš to nedarīs.

Lasi vēl: Viņš pieķēra draudzeni krāpšanā, jo bildēs pamanīja ŠO! Neticami!

Īsts vīrietis zina, kam dzīvē ir īstā nozīme – un tas nav vēl viens dibena pāris

Viņš tieksies uz to, kas dzīvē tiešām ir svarīgs – karjera, jūsu kopdzīves nodrošināšana, ģimene, bet nejau pilnīgi liekas lietas, kas gan tevi, gan vēlāk viņu sāpinātu.

Vīrietim ir tikai viena sieviete, un , ja viņš skatās uz citām, domājot par tevis atstāšanu vai krāpšanu, tad tu nebūsi īstā viņam.

Avots: elitedaily.com

Leave a Comment