Kāda laulības dzīvē ir katrā zodiaka zīmē dzimusi sieviete – sievu horoskops

ligavas_pushkis-664x440

Interesants un kodolīgs apraksts par katras horoskopa zīmes laulības dzīvi… 

 

1. Auns 

Sievas, kas dzimušas Auna zīmē, ir ļoti godkārīgas un entuziasma pilnas. Viņas neslēpjot lepojas ar saviem vīriem un bauda visu, kas viņas atšķir no “parastiem mirstīgajiem”. Iedvesmo vīrus uz jauniem sasniegumiem. Viņu vārdu krājumā nav vārda “zaudējums”, viņas ir īstas optimistes. Sievas-Auni var mesties visriskantākajās avantūrās, bet var arī sniegt vērtīgus padomus: kā likums, viņas ir kompetentas sarežģītu situāciju risinātājas, kas īpaši neiedziļinās sīkumos.

Trūkums: Auna zīmē dzimušas sievas ir pārāk nepacietīgas – viņām jāpaskaidro, ka svarīgus dzīves jautājumus reizēm nevar atrisināt vienā mirklī.

Turklāt jāsaprot, ka vīrietim māja ir reizē cietoksnis un patvērums mierīgā un mājīgā atmosfērā.

 

2. Vērsis

Vērša zīmē dzimušas sievas dievina naudu un skaistas lietas. Viņas rūpējas par vīra panākumiem, ir praktiskas, liek vīriem metodiski virzīties uz mērķa sasniegšanu, necieš zaudējumus. Ne velti Vērsi dēvē par baņķieru zīmi. Daudzi vīri priecājas, ka viņiem talkā nāk sievas-Vērša veselais saprāts un ķēriens biznesā.

Vērša sievietes – skaistuma dievietes Veneras cienīgas meitas – parasti var lepoties ar labu gaumi, viņām patīk pirkt vīriem skaistu apģērbu. Izvēlas bagātus un ietekmīgus draugus. Dievina lepnu dzīvi un panākumus un līdzīgā garā iekārto arī ģimenes mājokli.

Lasi arī:  Šīs 3 Zodiaka zīmes mīl tā kā neviens cits Visumā!

Vērši bieži ir spītīgi, un viņiem reizēm grūti saprast vīrieša progresīvo domāšanu. Otra problēma – sievietēm Vēršiem problēmas sagādā pārmērīgā pieķeršanās materiālām vērtībām.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu aprakstu par pārējam zīmēm

COMMENTS

Leave a Comment