Kādēļ meitenēm ir veselīgi masturbēt

Psihoterapeits izceļ arī citus intīmos sevis glāstīšanas plusus

  1. Masturbācija atbrīvo no stresa

Pašapmierināšanās laikā endorfīnu līmenis asinīs palielinās vairākas reizes . Prieka hormons palīdz tikt galā ar saspringumu un fiziski atslābina ķermeni.

  1. Masturbācija uzlabo emocionālo stāvokli un palīdz tikt galā ar depresiju.
  2. Masturbācija palīdz sabalansēt seksuālo dzīvi.

Dažreiz pārī kādam no partneriem ir nepieciešama biežāka savu seksuālo vajadzību apmierināšana ,tajā laikā, kad citam pietiek ar dažiem dzimumaktiem nedēļā. Pašapmierināšanās palīdz līdzsvarot  vajadzību pēc seksa un saglabāt harmoniju attiecībās.

  1. Masturbācija- lieliska iespēja iepazīt savu ķermeni.

Intīmo glāstu laikā var labāk saprast kuras ķermeņa vietas ir jūtīgākas, bet kuru stimulēšana izraisa diskomfortu. Manuālie glāsti priekšspēles laikā- lieliska iespēja uzzināt vairāk par viens otra erogēnajām zonām.

  1. Masturbācija uzlabo seksa kvalitāti.

Darbs baidās no meistara, tādēļ nevajadzētu atteikties no patīkamas priekšspēles.

Vīriešiem der atcerēties:

Masturbācija novērš prostatas vēzi, par cik kopā ar spermu no organisma izvadās toksīni, kas provocē vēža šūnu attīstību. Vīriešiem, kuriem ejakulācija notiek biežāk par 5 reizēm nedēļā, trīs reizes retāk atklāj prostatas vēzi.

Solo seksa noslēpumi jeb kā pareizi masturbēt

Psihoterapeits Frens Jolfišs ir pārliecināts, ka normas un noteikumi pašapmierināšanai neeksistē.  Kā darīt to pareizi zini tikai tu, par cik tikai tu zini savu ķermeni un reakcijas labāk kā jebkurš cits. Un tomēr mēs pacentāmies dot nelielas rekomendācijas meitenēm, kuras, iespējams, vēl joprojām kautrējās nodarboties ar TO.

  1. Trenēties, trenēties un vēlreiz trenēties, tāpat arī pamēģināt un nebaidīties eksperimentēt. Nebaidies glāstīt sevi pārāk bieži , tādēļ, ka tikai praksē var saprast, kas tev patīk, bet kas izraisa kairinājumu, kas momentāli noved pie orgasma, bet kas paildzina baudu līdz vairākiem desmitiem minūšu.
  2. Visā vainīgs Jens Somerholders jeb ļauj fantāzijai vaļu. Bieži meitenēm ir grūti atslābināties un atdoties ķermeņa baudai. Lai nedaudz atbrīvotos, ļauj fantāzijām uzzīmēt sava mīļākā aktiera ,dziedātāja vai puskaila sportista ainu. varbūt, tas būs tava mīļotā cilvēka tēls. Nekautrējies no savām domām un pašām negaidītākajām erotiskajām fantāzijām, jo tieši tās spēj novest tevi līdz baudas virsotnēm.
  3. Pārstāj izturēties pret to neobjektīvi. Masturbācija – nav netīra, perversa vai vulgāra. Tajā nav nekā kaunīga, nē, tu nepārvērtīsies par kritušu sievieti un nepiesārņosi sevi un savu ķermeni. Arhaiskās iedomas par seksu un pašapmierināšanos jau sen jāatstāj pagātnē.

Avots: www.pixy.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">jap jap jap</cite>

    meitenem ir veseligi to darit,lai nerastos prostatas vezis. Tas ir galvenais arguments!!!!! =D

Leave a Comment