Kas izraisa vēzi? 10 lietas, kas var izraisīt vēzi! Kādēļ par to nerunā vairāk?

Kas izraisa vēzi

Kas izraisa vēzi? Ir vismaz 10 iemesli, kas var izraisīt vēzi. Tomēr par to nerunā pietekami daudz. Ir tādi, kas teiku, ka to noklusē, lai nesamazinātu farmācijas biznesa peļņu! Mēs sakām – tas notiek, jo cilvēki par to pietiekami neinteresējas, un tūkst informācijas. 

Kas izraisa vēzi: Pienā un gaļā ir hormoni

Ļoti daudzus dzīvniekus audzētavās teju pārbāž ar mākslīgiem hormoniem, lai no viņiem iegūtu daudz vairāk gaļas un piena. Līdzko šie hormoni nokļūst cilvēka organismā, tie var izraisīt dažādus kairinājumus, satraukumu, depresiju un var veicināt vēzi un daudzas citas saslimšanas. Latvijā gan pārtikas nozares kvalitātes standarti ir augstāki, nekā citur pasaulē, tāpēc mums šī problēma ir mazākā. Tomēr, tāpat, ēdiet cik vien jum maks un iespēja ļauj, bioloģiskus produktus, vai arī tādus kas iegādāti no jums pazīstamiem saimniekiem/zemniekiem.

 

Mamogrāfija, rentgens pie zobārsta 

Vai ir kādreiz gadījies tā, ka mamogrāfijas procedūras laikā ārsts aizmirst uzvilkt savam pacientam aizsargvesti? Ja tā gadās, tad ir nekavējoties jāapstādina procedūra, jo šādi stari ir ārkārtīgi bīstami cilvēka dzīvībai.

Lasi vēl: “Vēža patiesā seja” Tēvs dalās ar sirdi plosošiem attēliem,kā viņa 5g vecā meita cīnas ar vēzi

Šķir lapu tālāk, lai lasītu vēl par citām lietām, kas izraisa vēzi!

COMMENTS

  • <cite class="fn">mārīte</cite>

    ko mēs te mākslojam, labāk lai uzēdam kādu saujiņu nātru (vai tamlīdzīgi)

Leave a Comment