Kāds briļļu ietvars vislabāk piestāvēs tavai sejas formai?

Sirds formas seja

Heart_Glasses

Šai tā sauktajai “ideālajai sejas formai” piestāvēs klasiski briļļu ietvari ar kādu akcentu augšējos ārējos stūros.

Ovāla seja

Oval_Glasses

Šīs sejas formas īpašnieces var priecāties, jo piestāvēs ikviens briļļu ietvars. Izvēlies to, kas pašai patīk un kas dotajā brīdī ir aktuāls.

Kvadrātaina seja

Square_Glasses

Šādai sejas formai vislabāk piestāvēs briļļu ietvari ar noapaļotiem stūriem. Tas piedos akcentu tavai sejai. Kontrastam vari izvēlēties pavisam apaļu briļļu ietvaru – tas piedos rotaļīgumu.

Izteikta žokļa līnija

StrongJaw_Glasses

Lasi vēl: Kā izvēlēties pareizo krūšturi atbilstoši tavu krūšu formai

Cilvēkiem ar izteiktu žokļu līniju nevajadzētu baidīties izvēlēties izteiksmīgus briļļu ietvarus. Tas “līdzsvaros” sejas proporcijas.

Augsta piere

Forehead_Glasses

Cilvēkiem ar augstu pieri nevajadzētu baidīties izvēlēties lielus briļļu ietvarus. Tie izcels acis tā vietā, lai akcentētu pieres augstumu, kā tas ir gadījumā ar maziem briļļu ietvariem.

Maza seja

SmallFace_Glasses

Izvēlies klasisku briļļu ietvaru vai iztiec vispār bez briļļu ietvara, lai samazinātu iespēju, ka briļļu ietvars ” pārņems seju”.

Izteikti, spēcīgi sejas vaibsti

Angles_Glasses

Ar šādiem sejas vaibstiem un briļļu ietvariem ir ļoti viegli spēlēties. Ja vēlies apkārtējiem parādīt, ka esi spēcīga personība, tad izvēlies izteiksmīgu un kantainu briļļu ietvaru, bet, ja vēlies padarīt savu tēlu maigāku, tad izvēlies ietvarus ar noapaļotiem stūriem.

Avots: rd.com

Leave a Comment