Kaķi sajūt cilvēka drīzo nāvi. Divas versijas un stāsts par kādu runci

Ezoterikas piekritēji ne mirkli nešaubās, ka mājdzīvnieki, bet it īpaši kaķi, var sajust nelaimes tuvošanos. Sen pierādīts, ka pirms zemestrīces šie dzīvnieki kļūst ārkārtīgi nemierīgi. Ir divas versijas par to, kāpēc kaķi jūt cilvēka Nā*es tuvošanos.

Pirmā versija

Daži pētnieki apgalvo, ka tuvas Nā*es dvesmā ir As**s smakas piejaukums, bet cilvēki to nesajūt.

Kaķi un daži citi dzīvnieki jūt šo “pirmsNā*es smaku” krīt neprātā: sāk satraukties, bez apstājas skraidīt pa māju, ņaudēt. Bet ir vēl viens interesants fakts: dzīvnieki jūt arī cilvēka nedabīgo nāvi – Slep**vību, nāvi ceļu satiksmes negadījumā, pašnāvību un tā tālāk. Kādas gan smakas var būt šiem cilvēkiem?

Otrā versija

Saskaņā ar otro versiju šiem dzīvniekiem ir spēcīgi attīstīta intuīcija, tā sauktā kaķu sestā maņa. Cilvēkus, kuriem arī tāda ir, dēvē par gaišredzīgiem. Ir pieņēmums, ka intuīcija pieskaņojas cilvēka enerģētiskajam laukam.

Kaķi negribot pieskaņojas sava saimnieka enerģētiskajam laukam un liktenim. Tādā gadījumā nav nekādas mistikas, runa ir par ciešu enerģētisku dzīvnieka un cilvēka saikni.

Briesmīgs stāsts no dzīves, ko pavēstījusi aculieciniece Inna

Dīvainais atgadījums notika pagājušā gadsimta septiņdesmito gadu vidū. Es dzīvoju lielā komunālā dzīvoklī ar savu pelēko kaķi Tošu. Attiecības ar kaimiņiem bija draudzīgas: viens otram netraucējām, neviens nemēģināja diktēt savus noteikumus, bet strīdi gadījās reti. Tošu visi mīlēja, lai gan viņš bija liels palaidnis.

Lasi vēl: Iepazīsties – šis ir pasaulē vecākais kaķis! Saimniece dalās ar viņa ilgdzīvošanas noslēpumu!

Bet reiz ar šo draudzīgo, pūkaino kamoliņu notika kaut kas neticams.

Viņš klīda pa istabu, pēc tam spēji apstājās, skatoties kaut kur tukšumā, spalvas sacēlās gaisā un kaķis iekaucās kā mežonīgs zvērs. Pēc dažām sekundēm viņš palīda zem dīvāna. Nodomāju, ka Toša zaudējis prātu, tāpēc baidījos viņam tuvoties.

Pagāja 15 minūtes. Pie durvīm pieklauvēja, ieskatījās satraukta kaimiņiene Alla. Viņa kaut ko nesakarīgi runāja par kaut kādu logu, kaimiņu Pjotru, par cilvēku uz asfalta… Noskaidrojās, ka mūsu kaimiņš Pjotrs, kura dzīvoklis atradās tieši stāvu augstāk virs manas istabas izlēcis vai izkritis pa logu. Baumoja, ka vīrietis bijis kādam parādā lielu naudas summu, un viņam draudēts ar izrēķināšanos.

Toša vēl diennakti nosēdēja zem dīvāna, izvilkt viņu ārā bija burtiski neiespējami. Nolēmu pielietot viltību un noliku pie viņa ēdiena bļodiņas baldriānā samērcētu vates gabaliņu. Pēc kāda laika Toša padevās kārdinājumam un izlīda no slēptuves pats.

Ko sajuta un ieraudzīja kaķis? Man tā palikusi mīkla visu dzīvi. Bet par to, ka viņš ieraudzīja nāvi, es nešaubos.

Avots:

Leave a Comment