Kam ir kategoriski aizliegts nēsāt zelta izstrādājumus? Izlasi un uzzini!

zelta rotaslietas

Mūsdienās zelta rotaslietas nēsā gandrīz visi, bet daudzi nemaz nenojauš par kaitējumu, kādu var sev nodarīt.

“Ekstrasensu Cīņas” dalībniece Jeļena Jaseviča apgalvo, ka zelta rotaslietas nevar nēsāt visi. Neskatoties uz šī metāla pozitīvajām īpašībām un slavu, tam piemīt arī daudzas negatīvas īpašības.

 

Kuri cilvēki nedrīkst nēsāt zelta rotaslietas

Ekstrasense  neiesaka zelta rotaslietas nēsāt tiem cilvēkiem, kuri dzīvo aktīvu dzīvi, kuri bieži piedzīvo stresa situācijas un dzīvo milzīgās megapolēs. Uz tādu cilvēku kategoriju zelta ietekme ir izteikti negatīva. Šī metāla rotaslietas šīs kategorijas cilvēkiem iedarbojas kā papildus kairinātājs.

Sanāk, ka cilvēks, kurš ikdienā piedzīvo stresa situācijas un ir pakļauts pastāvīgai iekšējo faktoru ietekmei, no zelta rotaslietām saņem tikai negatīvu. No tā cieš cilvēka nervu sistēma, kas gala rezultātā noved pie ilgstošas depresijas, nebeidzama stresa un nervu sabrukumiem.

Zelta rotaslietas nēsāt  iesaka tiem, kuru dzīva nav tik pilna ar emocijām un notikumiem. Zelts dod spēku un nes veiksmi tikai tiem, kas dzīvo pietiekoši mierīgu un mērenu dzīvi.

 

Kāpēc zelta rotaslietas nedrīkst nēsāt kopā ar sudraba rotaslietām

Rotaslietu mīļotāji bieži pieļauj vēl vienu rupju kļūdu – nēsā zeltu kopā ar sudrabu. Pēc ekstrasenses teiktā, tas tāpat draud ar enerģijas pārpilnību un noved pie negatīvām sekām.

Lasi arī: Es mēģinu pierunāt savu vecmāmiņu atdot mums dzīvokli, jo mums drīz būs bērns, bet mājokļa nav

Zelts izstaro kustības, pārmaiņu, spēka un varas enerģiju. Zets ir vēlmju, vajadzību un tiekšanos izraisītājs. Sudrabs, turpretī, padara cilvēku līdzsvarotāku, mierīgāku, harmoniskāku. Ja šie divi metāli satiekas, tad notiek disonanse. Cilvēkā sajaucās šīs divas pretējās enerģijas, kas noved pie pilnīga haosa. Zeltu nēsāt kopā ar sudrabu ir kategoriski aizliegts, jo tā var izraisīt dažādas saslimšanas, biežas garastāvokļa maiņas un neveiksmes darījumos.

Ekstrasense  iesaka saprātīgi pieiet rotaslietu izvēlei, jo rotaslietas var nest sevī gan pozitīvo, gan arī negatīvo enerģiju. Izvēlieties rotaslietas atbilstoši savam temperamentam un dzīvesveidam, tad tās jums noteikti nesīs laimi.

Avots:

dievietei_logo1

Leave a Comment