Kāpēc? Šī māte ļauj sevi un citus meitām redzēt KAILUS; Sabiedrības domas dalās

2A4BDC8000000578-3171201-image-a-6_1437592057281

Iedomājies sekojošu scenāriju. Ir agrs rīts un es dodos izvest laukā suni. Mans vīrs bija devies biznesa darīšanās, tādēļ, es savas abas meitas atstāju ar savu draudzeni, kura pie mums nakšņoja.

Brīdī, kad viņa devās uz vannasistabu, lai nomazgātos, abas meitenes pieskrēja viņai klāt un lūdzās doties dušā kopā ar viņu.

„Labi,” viņa teica, un pirms spēja bilst vēl kādu vārdu, meitenes jau bija nometušas pidžamas un apakšveļu. Viņas trijatā iespiedās dušā par spīti lielajai ķiķināšanai.

Kāpēc šī māte to pieļauj? Nē, viņa nav naturāliste vai ar novirzēm – viņa mēģina meitām kaut ko iemācīt.. 

Šķirsti tālāk, lai lasītu raksta turpinājumu:

COMMENTS

  • <cite class="fn">Veronika</cite>

    Kādreiz kopējās pirtīs gājām un nekas, ko tagad problēmu, nevajaga taisīt, tas viss ir dabiski.

    • <cite class="fn">Realmaven</cite>

      musdienas nekas vairs nav dabiski, kads valdiibaa izdomaa ka tas nav normali un tik panesas… bet cilveki ir viegli zombeejami, nedaudz paskalot praatu un puulis sekos saviem vadoniem un buchos peedas. Vienaa no ASV shatiem pat lietus uudeni ievakt nedrikst jo tas esot valdiibas iipashums. Principa mes jau tagad esam sistemas vergi, driz muus chipos kaa sunjus, liks maksaat nodokli par to ka elpojam skabekli utml.
      Bet viss ir ok, jo cilveki ir nozombeeti!

  • <cite class="fn">Es Pats</cite>

    “Kad meitenes bija pietiekoši vecas, lai ietu dušā, viņas tur devās kopā ar mums.” – nē nu visu kaut ko jau var izdomāt, bet kas tas tāds par vecumu, kad jāsāk iet kopā dušā ar citiem cilvēkiem?

  • <cite class="fn">mjau</cite>

    pretīgi!!!

  • <cite class="fn">haha</cite>

    Cik liela viņiem tā duša??? 😀 Manuprāt, kaut kāda slēpta Homoseksuāļu reklāma – lai popularizētu “brīvo” domāšanu jeb izvirtību…

  • <cite class="fn">Ewa</cite>

    Ārprāts, kas nu būs, ja bērni ieraudzīs kailu ķermeni?
    Manuprāt, mūsdienās no šī visa tiek uzpūsts pamatīgs stulbuma burbulis. Beigu beigās izaug cilvēki, kuri kaunās par savu ķermeni, kaunās no sava kailuma un pat guļamistabā mīlas priekiem ar savu otru pusīti nododas tikai tumsā un zem segas. Kailums nav nekas TIK šokējošs, lai no tā uztaisītu tādu problēmu!

  • <cite class="fn">Ieva</cite>

    Mums bērnībā laukos arī īsti nebija kur nomazgāties, tāpec reizi nedēļā visa ģimene braucām uz ciema katlumāju, tur bija duša.Mēs arī ar mammu gājām kopā dušā (es,māsa un mamma) un nekādi zili brīnumi nebija. Mamma mums matus mazgāja utt.
    Nu ar svešiem cilvēkiem gan neietu mazgāties- tas būtu vairāk kā dīvaini.

Leave a Comment