Kāpēc tu vienmēr satiecies ar “sliktajiem” puišiem? Mistērija ir atklāta!

Tev nepatīk tas, ko redzi spogulī

Pašapziņa ir seksīga, pašapzinīgi cilvēki ļoti pievelk pretējo dzimumu. Ja pats sevi mīlēsi, tad arī citi tevi mīlēs. Lai arī cik salkani, tā ir taisnība.

Kāds, kurš nav laimīgs pats ar sevi, izraisa otrā cilvēka pilnīgi citas emocijas, nekā tas, kurš par sevi ir pārliecināts un drošs. Bet, kā tu vari kļūt laimīga pati ar sevi?

Mainies! Ja esi neapmierināta ar kādu savas dzīves etapu – darbu, izskatu, emocionālo stāvokli, dari visu, lai to kaut kādā veidā mainītu. Neļauj tam graut tavu pašapziņu. Lai justos par sevi pārliecināta, ir smagi jāstrādā!

Tu neesi laimīga un piestrādā pie tā, lai visi par to zinātu

Tie ir cilvēki, kuri nespēj būt vieni paši, kuri, esot attiecībās, šķiet, pazūd no zemes virsmas, tie, kuri nepārtraukti lec no vienām attiecībām otrās.

Kad esi sapratusi, cik būšana vienai var būt patīkama, tas ļoti labi palīdz atteikties no attiecībām, no kurām nav nekādas jēgas.

Lasi vēl: 5 iemesli, kāpēc meitenēm patīk sliktie puiši

Jo laimīgāka tu būsi pati, jo laimīgākus cilvēkus pie sevis piesaistīsi.

Tev ir zemi standarti

Vai tavi standarti līdzinās “ja vien viņš elpo, mēs varam pāroties”? Neviens negrib atzīt, ka viņa standarti ir zemi, tomēr tas ir sastopams diezgan bieži.

Šādi cilvēki uzliek rozā brilles jau pirmajā randiņā, šādi cilvēki domā apmēram tā: “Jā, viņš bija diezgan nelaipns pret viesmīli, jā, viņam īsti nav nekādu plānu dzīvē, tomēr – ak šausmas, cik viņš ir seksīgs!”

Šādas attiecības tev nedos pilnīgi neko – varbūt tikai kādā brīdī pēc 6 izjukušām attiecībām tu attapsies, ka varbūt tev ir jāsameklē kāds stabilāks cilvēks.

Izdomā, kādu cilvēku tu vēlies redzēt sev blakus – un dari visu, lai atrastu tādu cilvēku, nevis tikai kādu, kas pa ceļam pagadās.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment