Kāpēc vīriešiem nepatīk, ja sieviete seksa laikā ir augšpusē?

52

Tu vari savainot viņa locekli

Tas ir pat ļoti bīstami – it īpaši, ja tu esi ļoti aktīva. Locekli seksa laikā patiešām ir iespējams salauzt, un tas ir ļoti bīstami, tādēļ, ja tomēr atrodies augšpusē, kustībām ir jābūt pārdomātām un ne pārāk aktīvām.

Tavi mati nonāk viņa mutē

(Ja vien tie nav ļoti īsi). Ja esi garu matu īpašniece, tad noteikti vari teikt, ka ir bijušas situācijas, kad mati seksa laikā ir nonākuši vīrieša mutē, un tas manāmi sabojā noskaņojumu un padara mīlēšanos nekomfortablu. Ja tomēr atrodies augšpusē, tad sasien matus zirgastē!

Viņš ir ļoti viegli ievainojamā pozīcijā, ja nu tu pēkšņi izdomā…nogalināt viņu

Viņš ir uz muguras. Viss tavs svars gulstas viņam virsū. Tu varētu sasiet viņa rokas – un, ja nu tu aiz naktsskapīša slēp nazi?! Nu, labi, viņš noteikti tā nedomā, bet tik un tā tas var notikt.

Lasi vēl: Reizes, kad sekss tiešām ir problēmas atrisinājums

Karsti

Šī pozīcija vīrietim var būt pat smacīga. Tu esi augšpusē, viņš ir viscaur nosvīdis – diezin vai viņam tas ļoti patiks.

Viņš neredz tavu dibenu

Tā ir neiespējamā dilemma. Ja arī tu apgrieztos pretējās jātnieces pozā, tad viņš nespētu novērtēt tavas krūtis. Atrisinājums – spogulis no aizmugures vai arī visu istabu padariet par spoguļnīcu.

Notīrīšanās ir traka…vismaz viņam

Visticamāk, ka uz viņa vēdera un nabas varētu atrasties kāds šķidrums. Un tas vīrietim nav pārāk patīkami…

Avots: redbookmag.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Tralla</cite>

    Šis ir stulbākais un nepatiesākais raksts, kādu es jebkad esmu lasījusi. 😀

  • <cite class="fn">Ienāc un satiec savu veiksmi: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Nu gan. Man, piemēram, patīk 😉
    Kā nopelnīt 800 € vienā dienā? Izrādās baigi vienkārši. Vakar uzgāju vienu adresi, saucās “JackpotsStrategy” https://goo.gl/3OxSEu un viņa principā piedāvā uzģenerēt loterijas skaitļus, balstoties uz dažādiem algoritmiem. Prikola pēc izdomāju, ka nav ko zaudēt, jo loterijas biļete maksāja ap 10-20 € (šobrīd tur ir pieejams kupons ar 50% atlaidi) un tā nav baigā nauda. Šorīt skatos, ka dažas no nopirktajām biļetēm ir izrādījušās veiksmīgas (uzminēti 60-70% skaitļu) un laimēti apaļi 800 €. Neslikti priekš ieguldītiem 10-20 €, ne? 🙂

Leave a Comment