Kas acumirklī vīriešus piesaista sievietēs. 12 atklātas vīriešu atziņas

1.”Viņas ārējais izskats un smaids. Tas, kā viņa izskatījās garā, sarkanā vasaras kleitā, uz augšu saņemtiem matiem. Kad es izteicu viņai precību piedāvājumu, viņa mani apveltīja ar skaistāko smaidu pasaulē”.

2. “Šķiet, tas bija viņas neticamais skaistums, kas bija vērsts tikai uz mani”.

3. “Viņas mati un pēcpuse. Tas bija pirmais, ko es ievēroju pirmajā tikšanās reizē. Nevar taču uzreiz iemīlēties kādās personības īpašībās”.

4. “Es neesmu no tiem, kas uzķeras uz ārējo pievilcību. Mani iekaroja viņas humora izjūta – lūk, tad es pievērsu viņai uzmanību”.

5. “Viņa bija ļoti labi audzināta un pastāvīgi uzturēja ar mani sarunu”.

6. “Viņas mīlestība pret hotdogiem. Mēs iepazināmies hotdogu festivālā! Saruna izraisījās par mūziku – mums izrādījās vienāda gaume. Viņa bija skaista, amizanta un mazliet jokaina – tāpat kā es. Taču viņas smiekli, smaids un dažādas dīvainības iekaroja mani”.

Lasi vēl: Fotogrāfijās notverts labākais mirklis: cilvēki pirms un pēc skūpsta

7. “Gan viņas fiziskie dotumi, gan manieres. Taču tik un tā tas ir zināms seksualitātes, eksotikas un intelekta kopums”.

8. “Viņa izturējās brīvi, bija laimīga un iemīlējusies mūzikā: mēs iepazināmies koncertā, un es nekad nebiju redzējis nevienu, kurš tā kaifotu no mūzikas un dzīves. Es vienkārši neievēroju nevienu apkārt, bet tikai skatījos uz viņu”.

9. “Tas bija pasēdēšanā pie drauga – kad es iegāju citā istabā, kur skanēja mūzika, viņa lēkāja pa gultu kā bērns. Viņas īstums mani iekaroja”.

10. “Sākumā viņa man šķita vienkārši pievilcīga, taču tad, kad es izteicu viņai komplimentu, bet viņa nosarka no samulsuma, es biju iekarots. Mūsdienās sarkst tikai patiešām patiesi cilvēki”.

11. “Viņa bija ne no skaistākajām sievietēm, teikšu godīgi, taču viņas pārliecība par sevi, kā viņa izturējās un pasniedza sevi – tas mani iekaroja”.

12. “Viņai bija kaut kāda pozitīva aura. Turklāt viņa ir ļoti labestīga pret visiem cilvēkiem, kuri pēc viņas burtiski tiecas. Viņa šķita īsta, un es vēlējos iepazīt viņu labāk”.

Avots: tayni-mirozdaniya.ru

Leave a Comment