Kas jāņem vērā, ja esi nolēmusi doties pie zīlnieces – tas ir jāuztver nopietni!

should-you-give-a-psychic-reader-a-chance-760x506

1. Neej pie pirmās zīlnieces, kuru atrodi – pievērs uzmanību katras specialitātei un piemeklē atbilstošo savam gadījumam.

2. Meklē atsauksmes – jautā saviem draugiem, kolēģiem, ģimenei vai jebkuram cilvēkam, kuram uzticies, pie kuras zīlnieces viņi ir bijuši un ko viņi domā par savu vizīti. Ja tev saka, ka nav vērts, tad tā noteikti arī ir.

3. Kad dodies pie zīlnieces, nestāsti viņai savas problēmas, bet ļauj viņai pastāstīt, ko viņa redz – šādi tu spēsi atšķirt šarlatāni no īstas zīlnieces.

Lasi vēl: Tests, kas ļaus ielūkoties nākotnē: kuru skaitli Tu ieraudzīji pirmo?

4. Esi atvērta – šis vairāk attiecas uz tavu nākotni. Neesi pārņemta ar to, ko tev pareģoja zīlniece, jo dzīvē viss var mainīties atkarībā no taviem lēmumiem.

5. “Nesaceries” par daudz – nereti cilvēki pie zīlniecēm dodas apstiprināt savas bažas, nevis ir gatavi uzklausīt, ko redz zīlniece. Kā viņi tikko dzird ne to, ko vēlas, tad kļūst dusmīgi. Nesaceries par daudz, tad arī nebūs šīs vilšanās.

6. Nekļūsti atkarīga – nereti cilvēki vēršas pie zīlniecēm pirms katra lēmuma pieņemšanas. Tā vis nevajadzētu darīt, jo tad cilvēki savu dzīvi vienkārši uztic svešam cilvēkam.

Avots: rd.com

Leave a Comment