Mātei un meitai trauma uz mūžu, dzīvoklī ieraugot savu radinieku – nepieļaujama situācija

dying man

Traumatisku pieredzi nekad nav viegli aizmirst. It īpaši tad, ja šo pieredzi Tev ir radījis kāds tuvs cilvēks, kurš Tev ir svarīgs.

“Kad es un meita devāmies iekšā pa durvīm, mūsu acu priekšā pavērās šausmu filmu cienīgs skats, kas mūs abas ir traumējis uz mūžu,” stāsta vīrieša māsa.

Kerola ļoti mīlēja savu brāli un viņa bija tā, kura vairāk satraucās par viņa Vese***as stāvokli un drošību. Kad vairākas dienas viņa nebija saņēmusi nekādu ziņu no viņa, tad Kerola sazinājās ar palīdzības dienestu un lūdza, lai Pol***jas darbinieki aizdodas apraudzīt viņas brāli. Viņa to lūdza darīt atkārtoti, kad pēc pirmās reizes lūguma nekas netika darīts.

Pašai Kerolai ir invaliditāte viņas muguras kaites dēļ, tāpēc viņai pašai bija sarežģīti apraudzīt brāli, ņemot vērā, ka tas bija 2 stundu brauciena attālumā. Operatore palīdzības dienestā, teica, lai Kerola sazinās ar vietējām Slim**cām un lūdz palīdzību tur, bet palīdzība no Slim**cām arī tika atteikta, jo viņa nespēja pierādīt savu radniecību.

Lasi arī: Sirdslēkme sievietēm izpaužas atšķirīgi: 5 dīvaini un negaidīti simptomi, kurus nedrīkst ignorēt

Nākošajā dienā Kerola zvanīja numuram, kuru iedeva Slim**cā, bet tas zvanīja bez atbildes 8 minūtes. Viņa saprata, ka ir laiks rīkoties. Abas ar meitu devās pie brāļa un uz dzīvokli.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

  • <cite class="fn">padomins...</cite>

    Kerola .Kerola ! Mīļota māsa ! Nokaunēties vajadzētu par visu notikušo ! Saprotams ka ir pašai trauma .Grūti pārvietoties , bet kā pati raksti : Viņš tur trīs nedēļas tā bija gulējis ! Tāpēc bija jāpaiet trim nedēļām lai beidzot ar meitu apmeklētu mīļo brāli !? Tā ir ņirgāšanās par brāli . Meita šo trīs nedēļu laikā būtu varējusi aizbraukt vismaz 6 -7 reizes Nopinkājies ,ar bārdu apaudzis ,nemazgājies spriežot pēc visa vismaz vairāk kā mēnesis ! Tā kā nemeklē ,,ļaunuma sakni ” tā visa ir tevī !

Leave a Comment