Kas Tev traucē būt laimīgam? Uzzini pēc savas horoskopa zīmes!

 

happiness

Katrai horoskopa zīmei ir savs izaicinājums, kuru pārvarot, var kļūt patiesi laimīgs. Uzzini, kas Tev traucē tādam būt jau tagad…

 

 Ūdensvīrs

Ūdensvīra misija ir iemācīties būt šeit un tagad. Ūdensvīriem patīk uzkavēties savā fantāziju un sapņu pasaulē, taču tas nopietni traucē izbaudīt realitāti un priecāties par to, kas ir. Ūdensvīrs vienmēr zina vairāk, kā citi un, līdz ar to, tas raisa neiecietību pret tiem, kuriem nav šīs kosmiskās intuitīvās spējas. Kā arī, šī apzināšanās, ka Ūdensvīrs ir īpašs vai, kaut kādā mērā atšķirīgs no pārējiem, dod visatļautības sajūtu. Rezultātā viņš bieži nejūt robežas komunikācijā ar apkārtējiem.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kuras nedrīkst traucēt, ja tām ir slikts garastāvoklis!

Dažus tas fascinē, jo redz, kā Ūdensvīrs uzdrīkstas mērķtiecīgi tiekties pēc sava, taču citus tas ļoti kaitina un viņi to tulko kā bezkaunību. Būtu labi, ja Ūdensvīrs iemācītos atrast balansu un, ja robežu pārkāpt, tad pa metru, ne kilometru. Ūdensvīram ir jāiemīl tas, kas ir. Tad atnāks arī tas, ko viņš vēlās. Viņa spēcīgā griba iegūt to, ko viņš vēlas, bieži vien tieši traucē tam realizēties. Ūdensvīrs ir mednieks, bet viņam jāsaprot, ka tas, kurš viņam šķitīs līdzvērtīgs un viņa uzmanības vērts, arī būs mednieks, ne medījums.

Šķirsti tālāk, lai uzzinātu par pārējām zīmēm

COMMENTS

  • <cite class="fn">Qwerty</cite>

    Es jau saprotu ka mes te pelnam naudu bet varbut var uztaisit lapu kura nav jazpiez nakosa lapa lai ko izlasitu loti nepatikami to darit un biezi negribas pat lasit rakstu del tas otras lapas.

    • <cite class="fn">Salamandra</cite>

      Piekrītu! Tas tiešām ir kaitinoši! Citreiz pat negrib tās nākamās lapas vaļā vērt.

Leave a Comment