Kefīrs Vese***ai: kas notiek ar tavu organismu, kad iedzer glāzi kefīra

Kefīrs Vese***ai

Kefīrs Vese***ai – Par kefīra veselīgām īpašībām ir uzrakstīta ne viena vien grāmata.

Pat nopietni zinātnieki, ir veltījuši šim dzērienam savu disertāciju.

 

Kefīrs Vese***ai: priekšrocības

Starp citu, daži no viņiem uzskata, ka tieši tāpēc, ka kalnu iedzīvotāji regulāri lieto skābpiena produktus, tie dzīvo ilgu mūžu. Un vēl kefīrs ir iekļauts sarakstā – ” Visveselīgākie produkti pasaulē. “

* Kefīrs -daudzpusīgs produkts gremošanas regulēšanā. Svaigs kefīrs mīkstina, bet “vecs” – vairāk nekā 3 dienu – gluži pretēji, stiprina.

* Kefīrs ir maigs urīna dzenošs līdzeklis, tāpēc ir ieteicams visiem, kam ir problēmas ar tūsku un pat augstu As**sspiedienu.

* Dzert kefīru tukšā dūšā, cik vien iespējams. Lietojiet šo produktu ar minimālām piedevām. Ja jūs vienkārši dzeriet kefīru jo tas jums garšo, to var darīt gan, no rīta, gan pēcpusdienā, un pat uz vakara maltītē.

* Kefīrs uz nakti ir tikpat derīgs, kā jebkurā citā laikā. Turklāt izdzertais uz nakts kefīrs uzlabo zarnu mikrofloru un stiprina miegu.

Lasi arī: Ideāla kefīra diēta mīnus 4-6kg

* Ja jūs zaudējat vai vienkārši regulējat savu svaru, glāze kefīra palīdzēs nosist apetīti visgrūtākā vakara laikā. Varbūt kefīru uz nakti nevajadzētu lietot tikai tiem cilvēkiem, kuriem ļoti ātri izdalās šķidrums. Vai vajadzētu iedzert glāze kefīra 2 stundas pirms gaidāmā miega.

Kaloriju saturs 100 ml kefīra:

kefīrs 1 % 40 kcal , kefīrs 2,5 % 50 kcal , kefīrs 3,2 % 56 kcal

 

Dzēriens ar kefīru, kas attīrīs zarnas no sliktajām baktērijām un veicinās regulāru vēdera izeju! 2 sastāvdaļas! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Leave a Comment